Hjelmerstad i Aalborg

Feriesteder i Nordjylland

Klitmøller Surfing stranden Thy

Gode feriesteder i Nordjylland

Der er masser af dejlige byer og feriesteder at besøge i Nordjylland. Hele året rundt er Nordjylland fuld af oplevelser - brusende Vesterhav, milde og børnevenlige badebyer ved østkysten og maritime stemninger langs Limfjorden og Mariager Fjord. I Nordjylland er der tid og plads til at udforske hyggelige byer og købstæder samt gå på opdagelse i Nordjyllands storby, Aalborg. Oplev nordjysk kunst og få masser af lokale smagsoplevelser, oplev skagensmalerne, unik arkitektur, udsøgt gastronomi og masser af frisk luft!

Områder i Nordjylland

Oplev alle de fantastiske feriesteder i Nordjylland. Fra det vilde Vesterhav ved Thy til Skagen i nord, Mariager Fjord i syd og Læsø mod øst.

Himmerland

I Himmerland er naturen helt perfekt til et hav af outdoor oplevelser! Uanset om du er til kajak, vandring, trailløb, golf, fiskeri, MTB eller noget helt andet - så kan du være sikker på, at Himmerland giver dig de bedste betingelser for en god oplevelse!

Rebild

En port til naturen, historien og aktive oplevelser i Rebild, Rold Skov og Rebild Bakker.

Mors

Midt i Limfjorden gemmer sig en ø, Mors eller Morsø, hvor karakteristiske og storslåede skrænter af moler hæver sig over vandet, og hvor naturen viser sine mægtige kræfter.

Vestkysten i Nordjylland

Vestkysten i Nordjylland strækker sig fra  Grenen  ved Skagen til  Agger  i det sydlige Thy. Oplev  Vesterhavets  brusende bølger og  vestkystens brede sandstrande  med sine populære bade- og kystbyer. Ned langs vestkysten ligger bl.a.  Skagen ,  Lønstrup ,  Løkken  og  Blokhus , som med h...

Østkysten i Nordjylland

Østkysten i Nordjylland strækker sig fra Skagen og ned til Øster Hurup nord for Mariager Fjord. Langs Kattegats kyst finder du nogle af Danmarks mest børnevenlige  sandstrande .

Hyggelige øer i Nordjylland

Foto: VNJ

Byferie i Nordjylland

Udforsk de forskellige byer og bliv revet med af Nordjyllands magiske stemning. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af byer med hver deres særpræg og stemning. Besøg  Skagen , som specielt er kendt for Skagensmalerne og sine gule huse. Ned langs vestkysten ligger bl.a.  Lønstrup ,  Løkken  og  Blokhus .

Byferie i Nordjylland

Byerne i Nordjylland er i en klasse for sig. Lokale og kulturelle oplevelser står i kø, hvad enten du er interesseret i Skagens karakteristiske gule huse eller en shoppetur i en af de store eller mindre hyggelige gågader i Aalborg.

Historiske byer

Drøm dig tilbage i tiden og oplev alt fra historiske bydele til moderne arkitektoniske perler. Oplev de hyggelige brostensgader med bindingsværk i Sæby og Mariager eller de helt specielle tanghuse på Læsø.

Se alt

Populære feriedestinationer

Foto: Niclas Jessen

Hyggelige byer i Nordjylland

I Nordjylland findes de hyggeligste byer. Oplev storbyen Aalborg, som hele New York taler om, og tag et smut til Skagen og se det magiske lys på toppen af Danmark. Der findes også badebyerne Blokhus, Løkken og Øster Hurup, som med deres sandstrande skaber rammerne for en dejlig ferie, og Cold Hawaii ved Klitmøller, der er kendt som Nordjyllands surferparadis.

Klitmøller

Foto: Mette Johnsen

Aalborg

Foto: Musikkens Hus

Øster Hurup

Foto: VNJ

Skagen

Foto: Kim Wyon

Løkken

Foto: Simone Bramante

Mariager

Foto: VNJ

Brønderslev

Foto: VisitNordjylland

Nykøbing Mors

Foto: VisitNordjylland

Sæby

Foto: By CC

Blokhus

Foto: Mette Johnsen

Hals og Hou

Foto: VNJ

Læsø

Foto: The Travel Book