Familieferie i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland skaber dejlige ferieminder

Familieferie i Nordjylland

Der er masser af ting at lave på en familieferie i Nordjylland! I kan soppe i strandkanten, tumle i klitterne og spise is på en havnemole - altsammen ferieoplevelser som både børn og voksne vil elske. I Nordjylland er der mange muligheder for at få dejlige ferieminder, der holder længe, for her er børnevenligt med korte afstande samt mange spændende og anderledes feriemuligheder for børnefamilier med både større og mindre børn.

Nord for det du kender findes der desuden rigtig mange attraktioner, museer og aktiviteter specielt for børn. Mange af dem er glimrende også på en regnvejrsdag, så uanset hvad I gerne vil opleve i ferien, har Nordjylland noget at byde på. 

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Skallerup Klit Ridecenter

Slip nysgerrigheden løs i Nordjylland. Træk stikket ud og nyd den fantastiske natur nord for det du kender med en ridetur i det fri. 

Fårup Sommerland

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv de vilde rutsjebaner, svøm rundt i Aquaparken eller snup et slag minigolf på årets nyhed - golføen!

Svømmehaller og vandland

Mangler du et alternativ til havets brusende bølger? Fortvivl ikke. Nord for det du kender er der masser af svømmehaller og vandlande, som I kan boltre jer i. 

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ligger midt i klitterne, direkte ud til det brusende Vesterhav - og med adgang til vandland, legeland, wellness og et væld af aktivitetsfaciliteter for hele familien.

Hotel Fårup

Hotel Fårup ligger midt i Danmarks sjoveste skov - Fårup Sommerland - og er et vaskeægte familiehotel, hvor skoven er trukket med helt ind på værelserne med udsigt over søen og forlystelserne.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Udforsk nordens hyggeligste byer

Bliv revet med af den magiske stemning nord for det du kender. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.