to piger udklædt som indianer til Aalborg Karneval

Det sker i Nordjylland

Rytter ridder gennem ild til Middelalderdage på Voergaard Slot

Begivenheder i Nordjylland året rundt

Hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Se bl.a. årets største sportsevents. Nordjylland byder hele året på et stort udvalg af fantastiske begivenheder.

Udforsk alle begivenheder i Nordjylland

Foto: SkagaFM

Året rundt i Nordjylland

Foto: Aalborg Zoo

Få et overblik over årets kommende events, markeder og festivaler

Nordjyllands er fuld af hyggelige markeder, lækre fødevarefestivaler, store sportsevents og andre store events.

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb. Her får du oversigten over alle markeder i Nordjylland, hvor du kan komme ud og krejle om dit næste røverkøb.

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland.

Store sportsevents

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktive begivenheder, uanset om det er til lands, vands eller i luften. I Nordjylland er der højt til loftet og masser af brede vidder og her er alt fra ekstrem sportsbegivenheder til mindre sportsaktiviteter.

Vikinger i Nordjylland

Nordjylland er fuld af oldtidsminder og fortællinger fra vikingetiden og jernalderen. Drøm dig tilbage i tiden og udforsk sporene ved de to ringborge fra vikingetiden Aggersborg og Fyrkat eller besøg grav- og bopladserne på Lindholm Høje og Sebbersund Vikingeby.

Madfestival

Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen.

Oplev de største begivenheder i Nordjylland

Liste
Kort