Dagens låge - 26. november 2018 | VisitNordjylland

Dagens låge - 26. november 2018

Hver dag frem til den 23. december kan du deltage i lodtrækningen om fantastiske præmier til en samlet værdi for over 42.000 kr.

Svar på dagens spørgsmål og deltag i lodtrækningen om fantastiske præmier i Nordjyllands store adventskonkurrence

HINT TIL SVARET: Har du brug for hjælp til at svare på nedenstående spørgsmål, kan du finde svaret på vores side om Limfjorden i Nordjylland.

Held og lykke - og glædelig jul!

Modtag dagens låge i din indbakke

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så modtager du helt automatisk morgendagens låge i din indbakke:

1. adventspræmie: Vind et gavekort til Landal Rønbjerg Feriecenter

Fra mandag den 26. november kan du deltage i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Landal Rønbjerg Feriepark ved Limfjorden. Vi trækker den heldige vinder mandag den 3. december 2018. Læs mere om præmien længere nede på siden.

Vind skønne adventspræmier og årets store julegave

Hver mandag (3/12, 10/12, 17/12 og 24/12) i december trækker vi lod om skønne adventspræmier, og juleaftensdag trækker vi vinderen af årets store julegave (samlet værdi 20.000 kr.), som er en uges sommerferie i Skallerup Seaside Resort inkl. VIP-billetter til Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium

Læs mere om alle præmierne herunder:

Del denne side

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

ADVENTSKONKURRENCEN ER AFSLUTTET. Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr.

Julemarked i Aalborg

Jul i Nordjylland

Julen byder på masser af spændende oplevelser i Nordjylland. Se oversigten over de hyggelige julemarkeder, find opskrifter på traditionelle, nordjyske juleretter og find nordjyske gavetips.

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort ligger midt i klitterne, direkte ud til det brusende Vesterhav - og med adgang til vandland, legeland, wellness og et væld af aktivitetsfaciliteter for hele familien.

Fårup Sommerland

Det dejlige Fårup Sommerland er en oplevelse, som hele familien kan nyde sammen. Prøv de vilde rutsjebaner, svøm rundt i Aquaparken eller snup et slag minigolf på årets nyhed - golføen!

Aalborg Zoo

Slip nysgerrigheden løs sammen med løveungerne nord for det kendte.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Limfjorden

Limfjorden er Nordjyllands nordligste fjord, og strækker sig fra Thy på Vestkysten til Hals på Østkysten. Midt i fjorden ligger øerne Mors og Livø. 

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev Vesterhavets brusende bølger og brede strande

Ø-ferie i Nordjylland

Oplev Nordjyllands hyggelige ferieøer - solskinsøen Læsø, Limfjordens perle Mors eller de hyggelige småøer Livø ved Løgstør og Egholm ved Aalborg.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.