Badehoteller i Nordjylland | VisitNordjylland

Badehoteller i Nordjylland

Nord for det du kender findes en verden, hvor naturen er storslået, og hvor du får udsigt over de store bølger på havet. Her kan du overnatte midt på stranden på et af de skønne badehoteller. Der venter dig autentiske oplevelser på historiske og charmerende badehoteller. Nordjylland er landet, hvor du finder nogle af de smukkeste naturområder og hvor TV 2's tv-serie Badehotellet udspiller sig. Badehotellerne her er i en klasse for sig, lad dig rive med og mærk historen, mens du kobler af i rolige omgivelser. 

 

Gastronomiske oplevelser

På et af de skønne badehoteller kan du trygt læne dig tilbage og lade dine smagsløg forkæle. Her kan du komme i såkaldt pension, hvor du spiser nogle eller alle måltider på hotellet. Når dørene slås op til de forrygende spisesale, er der virkelig grund til at glæde sig, for her nord for det du kender er råvarerne altid friske - og hvis du er heldig regerer nogle af landets bedste kokke i køkkenregionerne. Der er rig mulighed for at komme hjem med en del flere kulinariske oplevelser efter et besøg på et af Nordjyllands badehoteller. 

Tid til fordybelse

Her på de skønne badehoteller findes tid til fordybelse og tid til at værne om hinanden eller dig selv. Tag på opdagelse i den smukke natur, udforsk omegnen og dens attraktioner eller pak en picnickurv og se solnedgangen på en af de dejlige strande. Her er alle muligheder for at komme hjem med fornyet energi. Læn jer tilbage for på mange af hotellerne er der forrygende muligheder for et væld af forkælelse og velvære.

Nordjylland på skærmen

Det er mandag aften du sidder hjemme foran fjernsynet og TV2's serie Badehotellet ruller over skærmen, du ser hvide sandstrande, solnedgang over Vesterhavet, lige et sted som du ønsker at holde ferie i. Men spørgsmålet er hvor er programmet egentlig optaget? Du kan se hvilke områder serien er optaget i her. Danmarks Dejligste Badehoteller er også en serie på TV2, her har de været en tur i landet nord for det du kender og besøgt de fire badehoteller Villa Vest Badehotel (tidligere Lønstruphus), Brøndums Hotel, Hjorths Badehotel og Ruths Hotel.

Er du også blevet inspireret til at holde ferie i landet, hvor der er plads til fordybelse og få øje for det store i det små, så har vi samlet Nordjyllands dejligste badehoteller herunder.

Del denne side

Badehotellet i Svinkløv

Badehotellet på TV2

Oplev Nordjyllands smukke vestkyst i "Badehotellet" på TV2 i 2019, hvor 6. sæson ruller over skærmen.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev det brusende hav ved nogle af Danmarks bedste strande og hyggeligste badebyer

Wellness i Nordjylland

Afslapning og wellness nord for det du kender

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.