Hygge i sommerhus med familien

Sommer i Nordjylland

Jordbær

Nyd den nordjyske sommer

I Nordjylland er sommeren dejlig. Her står oplevelserne i kø for både store og små, nyd nærværet med familien. Mærk sandet mellem tæerne, mens du smager på en dejlig vaffelis på en af Nordjyllands skønne badestrande. Her er plads til leg i vandkanten på Østkysten eller oplev det brusende Vesterhav med udsigt til de hvide badehuse. Smag på Nordjylland til de forskellige fødevarefestivaler eller besøg en af de mange hyggelige gårdbutikker, hvor du kan købe friske grøntsager og frugter direkte fra den nordjyske muld. Find inspiration til din sommerferie i Nordjylland her.

Sommerferie i Nordjylland

Foto: VNJ

Sensommer i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Udsigtspunkter i Nordjylland

Bliver du også fascineret af storslåede udsigter? Så tag til Nordjylland, hvor naturen er fantastisk.   Her kan du udforske Danmarks smukkeste udsigte...

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning.

Surfing i Nordjylland

I Nordjylland er der rig mulighed for, at prøve kræfter med surfing for her er mulighederne mange, uanset om du er nybegynder eller en rutineret surfe...

Aktiv i naturen

Oplev Nordjyllands imponerende natur på en aktiv ferie langt væk fra hverdagen. Naturoplevelser er der nok af, uanset om det er til fods, på hjul elle...

Smag på den nordjyske sommer

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Den lange kystlinje som omkredser Nordjylland betyder, at både fisk og skaldyr bliver en naturlig del af menuen. 

Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikkerne byder på frisk nordjysk grønt direkte fra marken. Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye ...

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og prod...

Madfestival

Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk nat...

Se alt

Sommer i børnehøjde

Udendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien, både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer. Nordjylland er kendt for sine unikke naturoplevelser, hvor hele familien kan være med - udforsk mulighederne.

Badestrande

I Nordjylland er kyster og strande så brede og hyggelige, at børnene trygt kan boltre sig. Her indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for store og små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden.

De bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni. Skal der fart på med vilde forlystelser, ses på dyr eller er det tid til lidt leg og læring indendøre?

Nyd tosomheden

Parferie

Tag kæresten i hånden, nyd hinanden, oplev forkælelse for alle sanser og oplevelser ud over det sædvanlige.

Udendørsaktiviteter for voksne

Nordjylland er fantastisk - også om vinteren, når vejret er koldt og jorden er frossen. Der er heldigvis masser af arrangementer og aktiviteter, som du kan give dig til.

Forkælelse og velvære

Mærk vinden i håret og ro i sjælen med  strand, fjord og natur  i en klasse for sig. I Nordjylland ligger nogle af  Danmarks dejligste badehoteller .

Badestrande i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

Begivenheder og andre aktiviteter

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb. Her får du oversigten over alle markeder i Nordjylland, hvor du kan komme ud og krejle om dit næste røverkøb.

Sankt Hans i Nordjylland

Knitrende varme fra bålet, smuk sang og en betagende solnedgang - Sankt Hans er en dag, hvor traditioner bliver opretholdt og nye minder formes.

Det sker i Nordjylland

Begivenheder i Nordjylland året rundt.  Hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Se bl.a. årets største sportsevents. Nordjylland byder hele året på et stort udvalg af fantastiske begivenheder.

Nordjyske festivaller

Foto: VisitNordjylland

Overnat i Nordjylland

Badehoteller i Nordjylland

Oplev en storslået natur, og nyd udsigten over de store bølger på havet. På badehotellerne i Nordjylland kan du overnatte i hyggelige omgivelser midt på stranden, hvor der venter dig autentiske oplevelser med historie og charme.

Bondegårdsferie i Nordjylland

Vil du og din familie gerne lære landmandslivet bedre at kende? Så tag på en bondegårdsferie i Nordjylland, hvor du bor på eller ved bondegården i en selvstændig bolig eller eget værelse.

Sommerhuse i Nordjylland

Sæt hverdagen på pause, og nyd hyggen med en tur i sommerhus i Nordjylland. Mærk hvordan de smukke omgivelser får humøret til at stige og tempoet til at dale.

Se alt