Familie jul hygge

Jul i Nordjylland

Foto: Visitnordjylland

Julen er hjerternes fest. I december fyldes hele Nordjylland med hygge, når alle de charmerende købstæder og historiske bygningsværker bliver pyntet med smukke julelys.

Juleaktiviteter i Nordjylland

Nu er det snart jul igen, hvor Nordjyllands hyggelige købstæder og historiske bygningsværker er pyntet med smukke julelys, imens de traditionsrige julemarkeder byder på nisser, julepynt og velsmagende æbleskiver. Nordjylland oser af hygge og juleforberedelser i hele november og december, hvor det vrimler med julemarkeder, koncerter og juletraditioner, der bare venter på at blive oplevet. Besøg Nordjylland i november og december og oplev, hvordan du bliver grebet af ægte nordjysk stemning - og hav en rigtig glædelig jul.

Oplev nogle af Nordjyllands traditionsrige julemarkeder, der bestemt er et besøg værd. I månederne op til jul forvandles Nordjylland nemlig til et sandt nisselandskab af hyggelige julemarkeder, hvor der kræses med julemad, pynt, nisser, musik og ikke mindst masser af dejlige nordjyske juletraditioner. Varm hænderne på en kop varm gløgg på julemarkedet ved Gammeltorv i Aalborg, oplev lysshowet på det magiske julemarked i Skulpturparken Blokhus eller bliv revet med af julestemningen på Nordjyllands historiske klostre, kirker, slotte og herregårde.

Se alt

Julekaldendere der er optaget i Nordjylland

Vidste du, at TV2's julekalender Tvillingerne og Julemanden samt Ludvig og Julemanden er optaget i Nordjylland - og at du kan se de originale rekvisitter i hhv. Rebildcenteret og på Børglum Kloster?

Jul i Nordjylland