Blomster foran Skagens Museum

Forår i Nordjylland

Gul raps mark

Solen bryder frem

Solskinstimerne stiger i takt med overskuddet til at opleve. I Nordjylland findes lærerige oplevelser for både store og små. Blomsterne spirer i skovbunden og indbyder til hyggelige stunder i det fri, hvor solens stråler rammer dine kinder. I Nordjylland kan du tage på opdagelse i naturen, hvor du og din familie kan nyde forårsmånederne. Her på siden finder du en oversigt over begivenheder i foråret, og et overblik over, hvilke spændende oplevelser naturen bringer i løbet af de kommende måneder. Et sikkert hit om foråret er udflugter i naturen, men er du mere til ro og hygge, så nyd en kop kaffe i solen på en af Nordjyllands caféer. Hvis vejret ikke er til kaffe i solen, så tag en tur på kunstmuseum eller prøv en af Nordjyllands mange gratisoplevelser. 

Gratis oplevelser i Nordjylland

Er I ude efter gratis oplevelser i Nordjylland, så er der et væld af dem, oplev strand, fjord og natur, udsigtspunkter ,  legepladser  eller  udforsk...

Helligdage i Nordjylland

Især foråret er lig med masser af helligdage, dejligt forårsvejr og danner de perfekte rammer om en miniferie i Nordjylland, hvor der er masser af tid...

Påske i Nordjylland

Påsken er familiens højtid. Familie og venner samles om påskebordet, og børnene glæder sig over gækkebreve og påskeæg. Heroppe i Nordjylland er der pl...

Ud i naturen

I Nordjylland kan du drage på opdagelse i naturen. Nordjyllands naturoplevelser tager dig med på en rejse gennem tiden. Oplev det bakkede istidslandsk...

Kom ud i det fri

Udendørsaktiviteter for voksne

Nordjylland er fantastisk - også om vinteren, når vejret er koldt og jorden er frossen. Der er heldigvis masser af arrangementer og aktiviteter, som du kan give dig til.

Udendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien, både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer. Nordjylland er kendt for sine unikke naturoplevelser, hvor hele familien kan være med - udforsk mulighederne.

Oplevelser i foråret

Dagene bliver lysere og varmere, så er foråret på vej. Gå på opdagelse i Nordjylland , hvor der bydes på lokale smagoplevelser, markeder og kulturtilbud.

Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikkerne byder på frisk nordjysk grønt direkte fra marken. Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye gulerødder, blomkål lige skåret i marken – og friske krydderurter på toppen – så har du nem sommermad, der både dufter og smager af sommer.

Dyreoplevelser

I Nordjylland kan du komme helt tæt på dyrene og få minder i naturen. Slip nysgerrigheden løs, det er kun fantasien der sætter grænserne for dine oplevelser i Nordjylland.

Sportsbegivenheder

Få pulsen op til sportsevents. Her kan du udfordre dig selv i naturskønne omgivelser.

10 kunstoplevelser i Nordjylland

Lad dig rive med, og slip nysgerrigheden løs i den spændende kunst, som findes i Nordjylland. På de nordjyske museer finder du inspiration i alverdens smukke malerier og kunstværker. Udforsk internationale udstillinger på  Kunsten  i Aalborg og på  Vendsyssel Kunstmuseum .

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning. Her er både populære bade- og strandbyer med  badehoteller , badestrande,  sømærker  og ikoniske  hvide badehuse  samt surfing og naturoplevelser er omdrejningspunktet.

Det sker i Nordjylland

Find de største begivenheder tæt på dig, tag en tur til Nordjylland og oplev fødevaremarkeder, kunstudstillinger eller hvordan vikingerne levede.