Familie i efterårs skov

Efterårsferie i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Der er fuld fart på i Nordjylland i ferien med masser af events og oplevelser for hele familien.

Besøg det hjemsøgte skibsværft ved høstfesten i Fårup Sommerland, kom til høstmarked og fyrværkerishow ved efterårsfestivalen i Blokhus og deltag i Nordjyllands mange (u)hyggelige halloweenevents. Er du vild med dyr, så bliv dyrepasser for en dag i Aalborg Zoo eller oplev den helt nye interaktive sæludstilling i Nordsøen Oceanarium.

Hold din efterårsferie i Nordjylland

Efterårsferie i Jammerbugten

I Jammerbugten kan du i oktober måned - herunder skolernes efterårsferie i uge 42 - glæde dig til en masse spændende aktiviteter.Læs meget mere her

Efterår i Vesthimmerland

Udforsk skønne Vesthimmerland, lad jer inspirere til en skøn efterårsferie med plads til fordybelse og hinanden.

Efterårsferie på Læsø

Efterårsferie på Læsø

Nordjylland i børnehøjde

Her i landet står oplevelserne i kø for både store og små. Find dit indre barn frem eller lad de små tage styringen, Nordjylland venter på jer i efterårsferien.

Attraktioner på vestkysten

Vestkysten er et sandt ferieparadis med oplevelser for børn og voksne i alle aldre.

Attraktioner på østkysten

Østkysten er kendt for dets rolige hav, Kattegat. Her finder du milde, børnevenlige badestrande, der strækker sig så langt som øjet rækker – og man sk...

De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland

Ta' familien under armen og oplev de 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland.

Med familien i Nordjylland

I Nordjylland er der tid til leg og oplevelser for både små og store. Her er fuld af eventyr og sjov.

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni. Skal der fart på med vilde forlystelser, ses på dyr eller er det tid til lidt leg og læring indendøre?

Halloween i Nordjylland

Oplev uhyggen i Nordjylland, når mørket falder på og det bliver halloween. Her er der skæg, ballade og uhygge for store og små.

Høstfest i Fårup Sommerland

Høstfesten i Fårup Sommerland i efterårsferien byder på en række sjove og hyggelige familieaktiviteter – og så er forlystelserne i parken naturligvis ...

HALLOWEEN aftentogtur med Veteranjernbanen

Torsdag 15. oktober kan I komme med Mariager-Handest Veteranjernbane på HALLOWEEN aftentogtur.  Tag med på en (u)hyggelig aftentogtur mellem Mariager...

Efterårsferie fuld af forkælelse

I Nordjylland er der rig mulighed for et afbræk fra hverdagen. Nyd din efterårsferie i Nordjylland, der byder på masser af forkælelse.

Udendørsaktiviteter for voksne

Nordjylland er fantastisk - også om vinteren, når vejret er koldt og jorden er frossen. Der er heldigvis masser af arrangementer og aktiviteter, som du kan give dig til.

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland.

Svampejagt i Nordjylland

Tag på svampejagt i den nordjyske skovbund. Her gemmer sig masser af lækre overraskelser.

Romantiske steder i Nordjylland

Når hverdagen er fuld af pligter og stress, bliver feriens allervigtigste mål at holde i hånd og være to. Her får du en tips til nogle helt perfekte og romantiske steder i Nordjylland, hvor i kan nyde tosomheden og hinanden.

Wellness i Nordjylland

Der er rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness i Nordjylland.

Forkælelse og velvære

Mærk vinden i håret og ro i sjælen med strand, fjord og natur i en klasse for sig.

Udforsk de nordjyske byer

Oplev de skæve og hyggelige perler, eller udforsk kunsten og kulturen i de nordjyske byer. Er du mere til historiens vingesus, finder du også nordjyske byer som emmer af historie.

Historiske bydele i Nordjylland

Nordjylland byder på alt fra klassisk til moderne byggestil. Oplev Skagens gule huse, de hyggelige brostensgader med bindingsværk i Sæby på østkysten og Mariager ved Mariager Fjord eller de helt specielle tanghuse på Læsø.

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning.

Byferie i Nordjylland

I Nordjylland findes byer i særklasse, her kan du forkæle dine smagsløg med gastronomiske oplevelser, som du sjældent glemmer.