Aktiv i naturen i Nordjylland - Aktiviteter og naturoplevelser | VisitNordjylland
Vær aktiv i den nordjyske natur

Aktiv i naturen i Nordjylland

Nord for det du kender, er naturen fuld af eventyr. Oplev Nordjyllands imponerende natur på en aktiv ferie langt væk fra hverdagen. Naturoplevelser er der nok af, uanset om det er til fods, på hjul eller til vands. Nordjylland er fuld af smukke vandreruter, fantastiske cykelruter og nogle af Danmarks bedste MTB-trails. Tag en tur på golfbanen, eller træk stikker ud med en tur på vandet på en af de mange sejlture. Er du mere til surfing? Hvad så med en tur på bølgen i Cold Hawaii ved Vesterhavet. Oplevelser er der nok af - nyd dem!

Golfoplevelser

Nordjylland byder på seaside-baner ved den storslåede vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder.

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Surfing i Nordjylland

I Nordjylland er der rig mulighed for, at prøve kræfter med surfing og mulighederne er mange - uanset om du er nybegynder eller en rutineret surfer. 

Sejlture og maritime oplevelser

Nordjylland er rigt udstyret med havne - både ud til Vesterhavet, men også Limfjorden, Mariagerfjord og østkysten fra Skagen mod syd er aktive områder for ferie- og fritidssejlads.

Lystfiskeri i Nordjylland

En fiskeferie i Nordjylland byder på stort set alle typer af fiskeri. Her er hav, fjorde, åer, søer. Her er alle danske fiskearter er inden for rækkevidde – kun en snøres vej borte.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev det brusende hav ved nogle af Danmarks bedste strande og hyggeligste badebyer

Vinterbadning

Vinterbadning er noget, de færreste forbinder med velbehag, for det er koldt! Faktum er dog, at flere og flere mennesker er begyndt at kaste sig i bølgen blå i vinterhalvåret.

Nationalpark Thy

Nord for det du kender - i Thy - findes den smukkeste Nationalpark, som byder på både kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer. Det vil du ikke gå glip af.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.