Æg nr. 9 | VisitNordjylland
Så deltager du automatisk i Nordjyllands store påskekonkurrence

Svar på dagens spørgsmål

Så deltager du automatisk i Nordjyllands store påskekonkurrence

Æg nr. 9

Så er det tid til at høste dagens æg! Husk, at jo flere dage du deltager (22. marts til 2. april), jo større er din chance for at vinde en fantastisk sommerferie for 2 ved Vesterhavet!

For at deltage i påskekonkurrencen skal du besvare dagens spørgsmål, og samtidig få testet din viden om fantastiske Nordjylland.

HINT TIL SVARET: Har du brug for hjælp til svaret, kan du finde et hint her på vores side om Bolcheriet - Skagen.

Svar på dagens spørgsmål herunder:

 

 

Jo flere spørgsmål du svarer på, jo større er chancen for at vinde den store påskepræmie. Husk, at du kun kan modtage de 12 daglige spørgsmål, hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Held og lykke - og god påske!

Påskepræmien

Påskepræmien er en fantastisk sommerferie for 2 personer i Løkken ved Vesterhavet med 4 overnatninger på Hotel Løkken Strand og middag på Restaurant Løkken Badehotel. Samtidig indeholder opholdet en forkælelsestur i dejligt vildmarksbad og sunset sauna på stranden, et besøg på Løkken Bryghus og i Bolcheriet, hvor I også får et par lækre, lokale souvenirs med hjem. Præmiens samlede værdi er på 10.344 kr og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes tirsdag den 3. april 2018 kl. 12 og får direkte besked.

Læs mere om præmierne herunder:

Del denne side

Påske

Påsken er den smukke varslen af forårets komme, hvor alverdens smukke blomster springer ud.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev Vesterhavets brusende bølger og brede strande

Løkken

Den klassiske badeby ved Vesterhavet har en dejlig badestrand med de kendte hvide badehuse. Løkken byder også på muligheden for at prøve kræfter med surfing ved den dejlige vestkyst.

De hvide badehuse ved vestkysten

Historien bag de ikoniske badehuse

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.