Vinterferie æbler og hyacinter i sne

Vinterferie i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

I Nordjylland er vinteren magisk og oplevelserne for alle. Et land fuld af eventyr og sjov, hvor vinterferien betyder tid til hinanden - og giver mulighed for fordybelse og nye oplevelser.

Vinterferie for hele familien

Nyd den friske vinterluft med gåture langs stranden, varm kakao samt sjove og spændende aktiviteter for store og små. Vinterferien i Nordjylland har det hele. Her er der tid til hyggelige gåture med familien og mulighed for at få slappet af og ladet op. Hold ferie på et af Nordjyllands dejlige feriecentre, besøg de mange familievenlige attraktioner og gå på opdagelse i den nordjyske natur, som også er betagende om vinteren.

Læs mere om aktiviteter, begivenheder og hygge for hele familien i vinterferien.

Oplevelser i vinterferien

Vinteren indbyder til hygge med kakao under varme tæpper, men du kan også opleve den friske nordjyske vinterluft med spændende og sjove udendørs aktiviteter.

Indendørs aktiviteter for børn

Nordjylland er året rundt fuld af spænding og oplevelser - også selvom vejret ikke egner sig til en tur udenfor. Hop i vandet hos de nordjyske svømmehaller og vandlande, eller besøg et indendørs legeland i Nordjylland.

Indendørsaktiviteter for voksne

Er du ikke fan af det kolde vejr udenfor, så er det godt, at der også er masser at lave indendøre. Nordjylland bugner af skønne aktiviteter, hvor hænderne forbliver varme og næsen ikke bliver mere rød end højst nødvendigt.

Biografer i Nordjylland

I humør til popcorn og filmhygge? Få et overblik over biografer i Nordjylland her.

Indendørs legelande i Nordjylland

Gå på opdagelse i de mange legelande i Nordjylland.

Røverknolden

Hvor kan du spille på en snegl eller trampe på et stort træklaver? Kravle ind i grævlingens hule, op i edderkoppens spind og ned igen til bålet, hvor pølser og snobrød venter?

Svømmehaller og vandland

Her i Nordjylland, kan du trække i svømmetøjet og hoppe i en af de mange vandland eller svømmehaller.

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Muligheder for at udforske den nordjyske hygge

Oplev hygge i Nordjylland

Foto: Niclas Jessen

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning. Besøg de hyggelige byer, hvor tiden går i stå, og I kan nyde den friske luft. I Nordjylland får I tid til at nyde nærværet og hinanden.

Kom helt tæt på dyrene

I Nordjylland kan du komme helt tæt på dyrene og opleve ægte øjeblikke i naturen. Ægte øjeblikke udspringer af fordybelse, som der er rig mulighed for at finde her. Slip nysgerrigheden løs, det er kun fantasien der sætter grænserne for dine oplevelser i Nordjylland.

Gratis oplevelser i Nordjylland

Er I ude efter gratis oplevelser i Nordjylland, så er der et væld af dem, oplev strand, fjord og natur, udsigtspunkter ,  legepladser  eller  udforsk hyggelige feriebyer .  Herunder har vi samlet en oversigt over oplevelser og seværdigheder, hvor priserne er i bund, men opl