Par på båd

Oplevelser om vinteren i Nordjylland

Pige i sneen

Vinteroplevelser i Nordjylland

Selvom temperaturen daler, og dagene bliver kortere tilbyder Nordjylland et væld af fantastiske oplevelser! Vi har samlet alt det bedste til jer, så det eneste I skal er, at varme jer med hinanden selskab i de kolde måneder. Her på siden vil I finde smagsoplevelserwellnessophold og kunst og kultur, så I med sikkerhed får en oplevelsesrig vinter! Uanset om I er til inde- eller udehygge, står vi gerne inde for, at der findes en oplevelse for jer i Nordjylland.

Her på siden kommer vi med vores bud på, hvordan i kan nyde hinandens selskab på et weekendophold, eller få en gastronomisk oplevelse, som I sent vil glemme. 

Jul i Nordjylland

Foto: Visitnordjylland

Vinterferie

Foto: Niclas Jessen

Nyd kunst og kultur i Nordjylland

I dag har mange af vores dygtige kunstnere og kunsthåndværkere bosat sig i Nordjylland. Her er der derfor rig mulighed for at besøge gallerier og værksteder og udfolde den kulturelle og kreative sans. De nordjyske museer har kunst af international top kvalitet, som bør ses.

Vinterbadning

Kroppen nedkøles ekstremt hurtigt, og kroppens forsvar kommer på overarbejde. Blodkarrene trækker sig sammen, og chokket udløser en cocktail af endorfiner og adrenalin i blodet. Det er den oplevelse, mange vinterbadere får, når de udsættes for "det kolde gys".

Forkælelse og velvære i Nordjylland

Roen sænker sig og alt føles magisk, perfekt til en ferie fuld af forkælelse og velvære - sådan er det at holde ferie i Nordjylland.

Rig på natur og smagsoplevelser

Tag en velfortjent pause fra hverdagen, hvor I nyder et udpluk af de mange nordjyske specialiteter og en natur i topklasse!

Gastronomi i Nordjylland

I Nordjylland findes et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og prod...

Naturen i Nordjylland

Tag på opdagelse i naturen. Nordjyllands naturoplevelser tager dig med på en rejse så du glemmer tid og sted.

Aktiv i naturen

Med sin smukke og varierede natur er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Vinteren er fuld af spændende oplevelser i Nordjylland

Vinter begivenheder
Der er stadig masser af liv i Nordjylland, selvom vinteren er kommet. Her er din guide til vinterferie i Nordjylland, så du ikke går glip af de spændende aktiviteter og arrangementer.
Fastelavn i Nordjylland
Så går det løs med tøndeslagning i det nordjyske. Traditionen tro bliver der hold fastelavn og slået katten af tønden rundt omkring i hele Nordjylland. Det er først i nyere tid, at fastelavn er blevet børnenes fest.