Løkken strand med børn i vandkanten Turismeudvikling Hjørring

Sommerferie i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

I Nordjylland er sommeren dejlig. Her står oplevelserne i kø for både store og små, nyd nærværet med familien.

Nordjylland er det perfekte sted at holde ferie

I Nordjylland kan du trække stikket og holde ferie. Her venter afslapning og oplevelser som i sjældent vil glemme.

Badeferie

I Nordjylland er kyster og strande så brede og hyggelige, at børnene trygt kan boltre sig. Her indbyder strandene til sjov, leg og hyggelige stunder for store og små - og det er nemt at slappe af og nyde hinanden.

Ø-ferie i Nordjylland

Udforsk de skønneste ferieøer i Nordjylland, og lad dig drømme væk fra en travl hverdag, imens du omgives af naturskønne vidder. Læs om de nordjyske ferieøer her.

Vestkysten

Vestkysten i Nordjylland strækker sig fra Grenen ved Skagen til Agger i det sydlige Thy. Oplev Vesterhavets brusende bølger og vestkystens brede sandstrande med sine populære bade- og kystbyer.

Østkysten

Kysten langs Kattegat er fyldt med hyggelige havne- og badebyer. Kattegats milde vand langs østkysten giver børnevenlige badestrande og er hjemstavn for hyggelige havne- og badebyer.

Byferie

I Nordjylland findes byer i særklasse, her kan du forkæle dine smagsløg med gastronomiske oplevelser, som du sjældent glemmer. Gå på opdagelse i en svunden tid eller udforsk din kreative side med kunst og kultur.

Aktiviteter i sommerferien

I Nordjylland sker der altid noget og sommeren er den perfekte tid til at tage en pause fra hverdagen og gå på opdagelse.

Gratis oplevelser i Nordjylland

Er I ude efter gratis oplevelser i Nordjylland, så er der et væld af dem, oplev strand, fjord og natur, udsigtspunkter ,  legepladser  eller  udforsk...

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning. Gå på opdagelse i Nordjyllands hyggelige byer.

Lærerige oplevelser for børn

Tag de mindste med til Nordjylland, hvor der findes utallige lærerige oplevelser, som I kan udforske og opleve sammen.

Forkælelse og velvære

Få ro i sjælen med strand, fjord og natur i en klasse for sig. I Nordjylland ligger nogle af Danmarks dejligste badehoteller, som byder på wellness og...

Sommeraktiviteter i naturen er magisk

Er du til vilde bølger, oplevelser på hesteryg eller en tur på to hjul, så har Nordjylland noget for dig.

Udsigtspunkter i Nordjylland

Bliver du også fascineret af storslåede udsigter? Så tag til Nordjylland, hvor naturen er fantastisk.   Her kan du udforske Danmarks smukkeste udsigter.

Naturområder

Udforsk den skønne natur i Nordjylland, her er landet omringet af vand og smukke naturområder, som giver plads til fordybelse og ro.

Aktiv ferie i naturen

Oplev Nordjyllands imponerende natur på en aktiv ferie langt væk fra hverdagen. Naturoplevelser er der nok af, uanset om det er til fods, på hjul eller til vands.

Vandreture i Nordjylland

Naturen i Nordjylland er helt fantastisk, hvilket også afspejles i de mange vandreruter og  udsigtspunkter , der findes i det nordjyske. Så har du bru...

Cykelferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af alt fra hyggelige cykelruter i naturskønne omgivelser til udfordrende MTB-trails i skoven og ved kysten.

Surfing i Nordjylland

I Nordjylland er der rig mulighed for, at prøve kræfter med surfing for her er mulighederne mange, uanset om du er nybegynder eller en rutineret surfe...

Sejlture og maritime oplevelser

I Nordjylland findes en masse maritime oplevelser, som du udforske hele året rundt. Tag på fisketur, nyd en fiskefilet ved lystbådehavnen eller tag me...

Se alt

Smag på sommeren i Nordjylland

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Den lange kystlinje som omkredser Nordjylland betyder, at både fisk og skaldyr bliver en naturlig del af menuen. 

Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikkerne byder på frisk nordjysk grønt direkte fra marken. Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye ...

Madfestival

Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen.

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og prod...

Gastronomi

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Den lange kystlinje som omkredser Nordjylland betyder, at både fisk og sk...

Se alt

Udforsk de mest besøgte attraktioner

Foto: Fårup Sommerland

Tag på opdagelse i Nordjylland

I Nordjylland findes en verden fuld af sjov og spas. Her leves livet med et smil på læben og en lyst til at opleve.

Attraktioner på østkysten

Østkysten er kendt for dets rolige hav, Kattegat. Her finder du milde, børnevenlige  badestrande , der strækker sig så langt som øjet rækker – og man skal rigtig langt ud før det bliver for dybt. Men kysten byder på meget mere end strande.

Attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Limfjorden og Mariager Fjord skærer sig smukt ind igennem Danmarks nordligste landsdel.

Attraktioner på vestkysten

Vestkysten er et sandt ferieparadis med oplevelser for børn og voksne i alle aldre.

Begivenheder i Nordjylland
Nordjylland er spækket med spændende begivenheder i løbet af sommeren.

Sov godt

I Nordjylland kan du sove godt, her er mulighederne mange og valget dit. Find inspiration til overnatningsmuligheder her.

Overnatning i Nordjylland

Alle kan have brug for at trække sig tilbage og nyde stilheden en gang imellem. I Nordjylland bestemmer I selv, hvilket tempo dagene skal nydes i. Slap af i et hyggeligt sommerhus, eller lad dig servicere på de fantastiske badehoteller.

Bondegårdsferie i Nordjylland

Vil du og din familie gerne lære landmandslivet bedre at kende? Så tag på en bondegårdsferie i Nordjylland, hvor du bor på eller ved bondegården i en ...

Sommerhuse i Nordjylland

Sæt hverdagen på pause, og nyd hyggen med en tur i sommerhus i Nordjylland. Mærk hvordan de smukke omgivelser får humøret til at stige og tempoet til ...

Camping i Nordjylland

Nyd samværet med en ferie på en nordjysk campingplads. Her findes aktiviteter i særklasse og natur som du sjældent har oplevet.

Overnatning i det fri

I Nordjylland føles der højere til himlen, her kan du overnatte midt i den skønne natur og nyde roen. Oplev det brusende Vesterhav, eller hvordan roen...

Se alt