Gå til indhold
Albækvej mod Skagen

Sommerbusser i Nordjylland

Foto: Jørne Skoven

Nordjylland er fuld af spændende fortællinger og fantastiske naturoplevelser. Hop på shuttlebussen eller på en guidet bustur ud i naturen i Nordjylland.

Tag en af shuttlebusserne ud til nogle af Nordjyllands største naturattraktioner - Grenen, Rubjerg Knude eller hvad med en tur langs de hvide badehuse på stranden imellem Blokhus og Løkken.

Foto:Et nyt Kapitel

På Læsø kan du hoppe på en guidet bustur Læsø rundt eller benytte dig af en af de andre spændende endagstilbud på Nordjyllands solskinsø.

Der er også mulighed for at hoppe på en guidet bustur til Nordjyllands smukke naturområder. NTs busser forvandles om sommeren til guidede busture fra Thisted til Nationalpark Thy og Vejlerne.

Fra Hobro er der også en NT bus, der om sommeren kører med guide langs Mariager Fjords smukke bred.

Er du mere til "vandbusser", så hop på en af de guidede sejlture på Limfjorden, der bl.a. sejler fra Nykøbing Mors eller tag med "Svanen" på en guidet sejltur på Mariager Fjord.

Læs mere om Nordjyllands sommerbusser herunder:

Liste
Kort

Hele Læsø rundt i bus med hyggelige stop

Kør hele Læsø rundt med hyggelige stop på vejen. Ruten består blandt andet på Læsø Saltsyderi, de smukke tanghuse, Museumshuset og en række af charmerende butikker.

Læs mere
Sandormen
Foto: Destination Nord

Sandormen

Kør med Sandormen ud til Grenens spids.

Læs mere
Svanen - sejlads på Mariager Fjord
Foto: Destination Himmerland

Svanen - sejlads på Mariager Fjord

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser. Oplev Mariagerfjord-området fra søsiden –...

Læs mere

Del dine øjeblikke:

VisitNordjylland © 2022
Danish