Familie jul hygge

Jul i Nordjylland

Foto: Visitnordjylland

Julen er hjerternes fest. I december fyldes hele Nordjylland med hygge, når alle de charmerende købstæder og historiske bygningsværker bliver pyntet med smukke julelys.

Oplev nogle af Nordjyllands traditionsrige julemarkeder, der bestemt er et besøg værd. I månederne op til jul forvandles Nordjylland nemlig til et sandt nisselandskab af hyggelige julemarkeder, hvor der kræses med julemad, pynt, nisser, musik og ikke mindst masser af dejlige nordjyske juletraditioner. Varm hænderne på en kop varm gløgg på julemarkedet ved Gammeltorv i Aalborg, oplev lysshowet på det magiske julemarked i Skulpturparken Blokhus eller bliv revet med af julestemningen på Nordjyllands historiske klostre, kirker, slotte og herregårde.

Julemarkeder i Nordjylland

Tag til Nordjylland og oplev et juleeventyr af hyggelige julemarkeder, hvor der kræses med julemad, julepynt, nisser, musik og ikke mindst masser af dejlig nordjysk hygge.

Julekoncerter

Nordjylland er fuld af hyggelige og stemningsfyldte julekoncerter, uanset om du er til intime kirkekoncerter eller store juleshows med Danmarks store kunstnere som Stig Rossen, Julie Berthelsen eller Sigurt Barret. Udforsk de hyggelige julekoncerter og bliv inspireret.

Jul I Den Gamle Badeby Løkken

Julehygge, godter, og bjælleklang. Oplev stemningen til Jul I Den Gamle Badeby når Torvet fyldes med boder, dyrebesøg, godter og julemandens værksted. Nyd smagsprøver på nogle af de mange fristelser, som kan tages med hjem og forsøde julen.

Se alt

Julekaldendere der er optaget i Nordjylland

Vidste du, at TV2's julekalender Tvillingerne og Julemanden samt Ludvig og Julemanden er optaget i Nordjylland - og at du kan se de originale rekvisitter i hhv. Rebildcenteret og på Børglum Kloster?

Jul i Nordjylland

Jul i Aalborg

Foto: Visitnordjylland

Jul i Toppen af Danmark

Foto: Benedicte Rottbøll

Jul i Jammerbugten

Foto: VisitJammerbugten

Jul i Mariagerfjord og Øster Hurup

Foto: VisitMariagerfjord

Jul i Brønderslev Kommune

Foto: Voergaard Slot

Jul i Vesthimmerland

Foto: Visitnordjylland

Jul i Rebild

Foto: RebildPorten

Jul på Mors

Foto: VisitMors

Jul på Læsø

Foto: Visitnordjylland

Ludvig og Julemanden

Vidste du, at TV 2's julekalender Ludvig og Julemanden blev optaget på Børglum Kloster i Nordjylland? Ludvig og Julemanden er forløberen til Tvillingerne og Julemanden, en anden julekalender fra TV2 - som også er optaget i Nordjylland. Den kan du læse mere om her .

Tvillingerne og Julemanden

Vidste du, at TV2's julekalender Tvillingerne og Julemanden, der er efterfølgeren til julekalenderen Ludvig og Julemanden, er optaget i Nordjylland?