Familie i efterårs skov

Efterårsferie i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Der er fuld fart på i Nordjylland i ferien med masser af events og oplevelser for hele familien.

Besøg det hjemsøgte skibsværft ved høstfesten i Fårup Sommerland, oplev forrygende koncerter, lækker mad og fantastisk stemning til Skagen Efterårsfestival og deltag i Nordjyllands mange (u)hyggelige halloweenevents. Er du vild med dyr, så bliv dyrepasser for en dag i Aalborg Zoo, oplev den helt nye udstillingsoplevelse Nordsøens Jægere i Nordsøen Oceanarium eller besøg den hyggelige Dyregård ved Skallerup Seaside Resort.

Hold din efterårsferie i Nordjylland

Se alle efterårsbegivenheder i Nordjylland

Foto: Turismeudvikling Hjørring

Natur i Nordjylland

Drag på opdagelse i naturen. Nordjyllands naturoplevelser tager dig med på en rejse gennem tiden

Seværdigheder

Seværdigheder og attraktioner i Nordjylland. Nordjylland byder på unikke naturområder, kunst og kultur i en klasse for sig og ikke mindst attraktioner, som du ikke må gå glip af. Her står oplevelserne i kø. Vi har samlet nogle af Nordjyllands højdepunkter her på siden.

Kunst og Kultur

I dag har mange af vores dygtige kunstnere og kunsthåndværkere bosat sig i Nordjylland. Her er der derfor rig mulighed for at udfolde den kulturelle sans. De nordjyske museer har kunst af international top kvalitet, som bør ses. Derudover er  arkitekturen  i det nordjyske en oplevelse for ...

Efterår i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Nordjylland i børnehøjde

Her i landet står oplevelserne i kø for både store og små. Find dit indre barn frem eller lad de små tage styringen, Nordjylland venter på jer i efterårsferien.

Attraktioner på vestkysten

Vestkysten er et sandt ferieparadis med oplevelser for børn og voksne i alle aldre.

Attraktioner på østkysten

Østkysten er kendt for dets rolige hav, Kattegat. Her finder du milde, børnevenlige  badestrande , der strækker sig så langt som øjet rækker – og man ...

De 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland

Ta' familien under armen og oplev de 10 mest besøgte attraktioner i Nordjylland.

Med familien i Nordjylland

I Nordjylland er der tid til leg og oplevelser for både små og store. Her er fuld af eventyr og sjov.

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni. Skal der fart på med vilde forlystelser, ses på dyr eller er det tid til lidt leg og læring indendøre?

Halloween i Nordjylland

Oplev uhyggen i Nordjylland, når mørket falder på og det bliver halloween. Her er der skæg, ballade og uhygge for store og små.

Det sker i efterårsferien 2020

Høstfest i Fårup Sommerland

Høstfesten i Fårup Sommerland i efterårsferien byder på en række sjove og hyggelige familieaktiviteter – og så er forlystelserne i parken naturligvis ...

"Københavnerne kommer" udstilling på Dronninglund Kunstcenter

Kunstnersammenslutningen K2 – Københavnske Kunstnere udstiller i efteråret 2020 på Dronninglund Kunstcenter. K2 præsenterer gedigen nutidskunst me...

Østerssafari

Kom i nærkontakt med helt friske østers og få gode råd om tilberedning samt den nyeste viden – og få en forståelse for det dyreliv, som eksisterer lig...

HALLOWEEN aftentogtur med Veteranjernbanen

Torsdag 15. oktober kan I komme med  Mariager-Handest Veteranjernbane  på HALLOWEEN aftentogtur.  Tag med på en (u)hyggelig aftentogtur mellem Mar...

Efterårsferie fuld af forkælelse

I Nordjylland er der rig mulighed for et afbræk fra hverdagen. Nyd din efterårsferie i Nordjylland, der byder på masser af forkælelse.

Udendørsaktiviteter for voksne

Nordjylland er fantastisk - også om vinteren, når vejret er koldt og jorden er frossen. Der er heldigvis masser af arrangementer og aktiviteter, som du kan give dig til.

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland.

Svampejagt i Nordjylland

Tag på svampejagt i den nordjyske skovbund. Her gemmer sig masser af lækre overraskelser.

Romantiske steder i Nordjylland

Når hverdagen er fuld af pligter og stress, bliver feriens allervigtigste mål at holde i hånd og være to. Her får du en tips til nogle helt perfekte og romantiske steder i Nordjylland, hvor i kan nyde tosomheden og hinanden.

Wellness i Nordjylland

Der er rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness i Nordjylland.

Forkælelse og velvære

Mærk vinden i håret og ro i sjælen med strand, fjord og  natur  i en klasse for sig.

Udforsk de nordjyske byer

Oplev de skæve og hyggelige perler, eller udforsk kunsten og kulturen i de nordjyske byer. Er du mere til historiens vingesus, finder du også nordjyske byer som emmer af historie.

Historiske bydele i Nordjylland

I hele Nordjylland kan du komme på en historisk tidsrejse med de utallige slotte og herregårde, og de interessante nordjyske klostre og kirker som Børglum Kloster, hvor Stygge Krumpen havde sin daglige gang.

Hyggelige feriebyer

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning.

Byferie i Nordjylland

I Nordjylland findes byer i særklasse, her kan du forkæle dine smagsløg med gastronomiske oplevelser, som du sjældent glemmer.

Byer i Nordjylland

Foto: VNJ