Efterårs svampe i kurv

Efterår i Nordjylland

Familie i efterårs skov

Oplev den nordjyske hygge

Bladene falder af træerne og den friske luft kalder på svampejagt og østerssafari

Nordjylland er mere end bare ture langs stranden. Her er også et væld af dyreparkerhyggelige byerkunst og kulturtilbud og ikke mindst masser af spændende events samt aktiviteter sammen med venner og familie. Mærk den friske luft. Du trænger til Nordjylland med forkælelse og velværeTag på museum, besøg Nordjyllands romantiske steder eller spis på en af Nordjyllands bedste restauranter.

Efteråret i Nordjylland er fuld af skønne farver og eventyr. Om du er til afslapning i de smukke omgivelser, eller til svampejagt i skovbunden, så har Nordjylland noget for dig.

Forkælelse og velvære

Mærk vinden i håret og ro i sjælen med strand, fjord og  natur  i en klasse for sig. Her ligger nogle af Danmarks dejligste badehoteller, som byder på wellness og forkælelse i naturskønne omgivelser.

Svampejagt i Nordjylland

Tag på svampejagt i den nordjyske skovbund. Her gemmer sig masser af lækre overraskelser.

Hyggelige feriebyer i Nordjylland

Nordjylland er fuld af stemningsfulde feriebyer med hver deres særpræg og stemning.

Halloween i Nordjylland

Oplev uhyggen i Nordjylland, når mørket falder på og det bliver halloween. Her er der skæg, ballade og uhygge for store og små.

Wellness i Nordjylland

Der er rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness i Nordjylland.

Kunst og kultur

I dag har mange af vores dygtige kunstnere og kunsthåndværkere bosat sig i Nordjylland, hvor der er rig mulighed for at besøge gallerier og værksteder og udfolde den kulturelle sans. De nordjyske museer har kunst af international top kvalitet, som bør ses.

Med familien

Indendørs aktiviteter for børn

Nordjylland er året rundt fuld af spænding og oplevelser - også selvom vejret ikke egner sig til en tur udenfor. Hop i vandet hos de nordjyske svømmeh...

Lærerige oplevelser for børn

Tag de mindste med til Nordjylland, hvor der findes utallige lærerige oplevelser, som I kan udforske og opleve sammen.

Udendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien, både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer. Nordjylland...

Dyreoplevelser

I Nordjylland kan du komme helt tæt på dyrene og opleve ægte skønne i naturen. Slip nysgerrigheden løs, det er kun fantasien der sætter grænserne for ...

Efterårsferie for hele familien i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Nyd tosomheden

I Nordjylland får i tid til hinanden. Efteråret er en tid, som indbyder til hyggelige stunder. Oplev hvordan efteråret bringer roen over Nordjylland.

Romantiske steder i Nordjylland

Når hverdagen er fuld af pligter og stress, bliver feriens allervigtigste mål at holde i hånd og være to. Her får du en tips til nogle helt perfekte o...

Gastronomi i Nordjylland

I Nordjylland er råvarerne lokale og smagsoplevelserne i en klasse for sig. Her kan du læne dig tilbage og lade de dygtige kokke kredse om dig.

Aktiv ferie i naturen

I Nordjylland er naturen fuld af eventyr. Oplev den imponerende natur på en aktiv ferie. Naturoplevelser er der nok af.

Naturen i Nordjylland

I Nordjylland kan du drage på opdagelse i naturen. Naturoplevelserne tager dig med på en rejse gennem tiden.

Nordjyske begivenhederne i efteråret

Foto: VNJ