Surfing Klitmøller ved solnedgang Thy

Året rundt i Nordjylland

Foto: Mette Johnsen

Nordjylland er altid et besøg værd. Uanset om du søger vinterhygge i et sommerhus eller is på stranden, så har Nordjylland et væld af muligheder og attraktioner for dig. Her på siden har vi samlet vores bedste råd til, hvad du kan lave i Nordjylland hele året rundt. 

Vinteren byder på hygge, jul og masser af indendørsaktiviteter. I foråret springer blomsterne ud og naturen indbyder til aktive naturoplevelser og lokale smagsoplevelser. Sommeren i Nordjylland byder på masser af bad og leg i vandkanten samt sjove forlystelser for hele familien. I efteråret brydes de smukke skove og naturområder af smukke farver og hyggelige familiestunder og så starter det hele forfra igen!

Velkommen til dejlige Nordjylland. Her kommer du langt væk fra hverdagen og helt tæt på naturen.

I Nordjylland står oplevelserne i kø

I Nordjylland er oplevelserne og attraktioner i en klasse for sig. Der er en særlig puls i Nordjylland - og du mærker den året rundt.

Nordjyllands bedste attraktioner

Foto: VisitNordjylland

Badeferie i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Aktiv ferie i naturen

Foto: Nichlas Jessen

Hyggelige feriebyer

Foto: Mette Johnsen

Kunst og kultur

Foto: Mathies Jespersen

Ferier og højtider

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

Helligdage

Foto: VisitNordjylland

Påske

Foto: VNJ

Halloween

Foto: Visitnordjylland

Fastelavn

Foto: VisitNordjylland

Sankt Hans

Foto: VisitNordjylland

Sommerferie i Nordjylland

I Nordjylland er sommeren dejlig. Her står oplevelserne i kø for både store og små, nyd nærværet med familien.

Vinterferie i Nordjylland

I Nordjylland er vinteren magisk og oplevelserne for alle. Et land fuld af eventyr og sjov, hvor vinterferien betyder tid til hinanden - og giver mulighed for fordybelse og nye oplevelser.

Efterårsferie i Nordjylland

Der er fuld fart på i Nordjylland i ferien med masser af events og oplevelser for hele familien.

Jul i Nordjylland

Julen er hjerternes fest. I december fyldes hele Nordjylland med hygge, når alle de charmerende købstæder og historiske bygningsværker bliver pyntet med smukke julelys.

Sensommer i Nordjylland

Nyd sensommerens sidste solstråler. Den nordjyske sensommer byder på lækre lokale smagsoplevelser, forkælelse og velvære samt masser af aktive oplevelser i Nordjyllands skønne natur og hyggelige byer.

Oplev de kommende events, markeder eller festivaler

Madfestival

Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen.

Lokale nordjyske smagsoplevelser

I Nordjylland er der fyldt med lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland.

Store sportsevents i Nordjylland

Pulsen stiger, vinden suser og naturen viser sig endnu engang fra sin smukkeste side. Den varierede nordjyske natur er som skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Vikinger i Nordjylland

Nordjylland er fuld af oldtidsminder og fortællinger fra vikingetiden og jernalderen. Drøm dig tilbage i tiden og udforsk sporene ved de to ringborge fra vikingetiden Aggersborg og Fyrkat eller besøg grav- og bopladserne på Lindholm Høje og Sebbersund Vikingeby.

Det sker i Nordjylland

Begivenheder i Nordjylland året rundt.  Hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Se bl.a. årets største sportsevents. Nordjylland byder hele året på et stort udvalg af fantastiske begivenheder.

Få et overblik over årets kommende events, markeder og festivaler

Nordjylland er fuld af hyggelige markeder, lækre fødevarefestivaler, store sportsevents og andre begivenhedsrige events.

Se årets kommende store begivenheder i Nordjylland

Foto: VisitNordjylland

Attraktioner i Nordjylland

Aalborg Zoo

Udforsk verdens dyrearter med en tur i Aalborg Zoo, hvor du ligenu kan opleve de små isbjørneunger.

Nordsøen Oceanarium

Gå på opdagelse mellem de mange lærerige oplevelser i en af Nordjyllands største attraktioner, Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Mød klumpfisken i Nord...

Fårup Sommerland

I Nordjylland findes Danmarks ældste sommerland, som ligger helt ude i skoven. Her får du mindeværdige oplevelser, hvor det kun er fantasien, som sætt...

Skallerup Seaside Resort

Ved Skallerup Klit i Nordjylland findes Skallerup Seaside Resort, som byder på velvære ved Vesterhavet med en enestående kombination af rå natur, roli...

Se alt