Årets højdespringer: Lille Vildmosecentret | VisitNordjylland
Årets højdespringer på attraktionslisten

Lille Vildmosecentret

Årets højdespringer på attraktionslisten

Årets højdespringer: Lille Vildmosecentret

VisitDenmark udgiver én gang om året den nationale attraktionsliste, som viser at Nordjylland har fået to nye medlemmer blandt Top 10-attraktionterne. De to nye attraktioner er museet Lindholm Høje og Lille Vildmosecentret. 

Åretshøjde springer er Lille Vildmosecentret i Dokkedal, som har oplevet en fremgang på 136,4%, svarende til 42.812 ekstra besøgende i 2016 sammenlignet med 2015. Lille Vildmosecentret sprang 70 pladser opad VisitDenmarks attraktionsliste, fra nr. 146 i 2014 til nr. 76 i 2016. 

Ifølge Direktør for Lille Vildmosecenteret, Bo Gregersen skyldes den flotte fremgang udsætningen af fem elgkalve og åbningen af et nye oplevelsesrum i juni måned.

Derudover fremhæver han også vejret som, i sommeren 2016, ikke kun bød på strandvej.
Lille Vildmosecenteret håber væksten vil fortsætte i 2017 og 2018, omend ikke i samme grad.

Centeret har netop haft 10 års jubilæum og er ved at være en kendt attraktion, ikke bare i Nordjylland, men i hele landet.

Lille Vildmosecentret arbejder videre med deres visionsplan og investerer næste år ca. 10 mio. kroner i nye oplevelsesfremmende initiativer, hvor fokus vil være på udendørsformidling af naturens kæmper - krondyr og elge.

Der skal arbejdes med initiativer som sikrer at gæsterne ofte ser kronhjorten, vildsvinet og forhåbentlig også elgen, således at gæsterne kan opleve nordens kæmper i de naturlige omgivelser.

Læs mere om Lille Vildmosecenteret her

Del denne side

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Lille Vildmose

Lille Vildmose er på trods af navnet Nordvesteuropas største højmose, hvor du være heldig at opleve elge, kongeørne, havørne, traner, kronhjorte og andre store dyr i deres naturlige habitat.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Attraktioner i Nordjylland

Nordjylland byder på oplevelser for både store og små - uanset vind og vejr! Find her et udvalg af de bedste attraktioner og seværdigheder, Nordjylland kan byde på.