Nordic Spa, Himmerland Golf & Spa Resort | VisitNordjylland

Nordic Spa, Himmerland Golf & Spa Resort

Når du træder ind ad døren til Himmerland Golf & Spa Resorts “Nordic Spa Himmerland”, går du ind i en smuk verden af afslapning og velvære. Her skaber den lyse og varme atmosfære de helt rigtige rammer for en unik spadag eller et luksuriøst spaophold.

Du bydes velkommen i wellness receptionen på 1. sal, hvor der også findes 4 store og velindrettede behandlingsrum, VIP omklædningsfaciliteter, og en wellness lounge med fantastisk udsigt over Sjørup Sø. Her får du udleveret luksus badekåbe, håndklæder og bløde tøfler inden du bliver vist rundt og introduceret til faciliteterne.

AFSLAPPENDE SPADAGE
Det store spaområde ligger i stueplanen, og danner grundlaget for din spadag i Himmerland. Området er dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser, som indbyder til afslapning og ro. Her er der rige muligheder for at finde frirum og tage en pause fra hverdagen blandt de mange forskellige bade og saunaer. Dertil er der mulighed for at forkæle kroppen endnu mere med en række selvbehandlingsprodukter, som bl.a. er velegnet til brug i dampbadet.
I spabaren finder du lækre forfriskninger som vand, saft og frisk skåret frugt, og der er mulighed for at tilkøbe andre forfriskninger eller en let frokost, som du er velkommen til at nyde i spaområdet.

SPABEHANDLINGER
Nordic Spa tilbyder en bred vifte af skønne spabehandlinger, som er tilpasset enhver smag, budget og tidsramme. Behandlingerne — der bl.a. inkluderer massager, ansigtsbehandlinger og pleje til hænder og fødder — bliver udført med en række eksklusive spaprodukter, som også kan prøves og købes i wellnessreceptionen.

Derudover tilbydes der diverse tillægsydelser, som f.eks. doktorfisk eller en afslappende stund sammen med én, du holder af i det romantiske privat sparum.   

Personalet i Nordic Spa er altid hjælpsomme og imødekommende, og vil til enhver tid assistere og rådgive dig, så du får den optimale oplevelse både i spaområdet og under behandlinger. På den måde sikrer de også, at du får mest muligt ud dit besøg i Himmerland.

 

For yderligere information, åbningstider og priser se Himmerland Golf & Spa Resorts hjemmeside.

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Centervej 1
9640 Farsø

Telefon

+45 9866 1650

Fax

+45 9866 1750

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
  • Type

    • Spa / Jacuzzi
    • Kurbad

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.394608
Latitude : 56.873198