Nibe Bryghus | VisitNordjylland

Nibe Bryghus

Besøg bryghuset i den charmerende havneby Nibe, hvor de brygger et bredt udvalg af øl. Nibe Bryghus har et ønske om at genoptage en gammel tradition for at brygge lokal øl med egenart og bred appel.

Nibe Bryghus er placeret på Nibe Lystbådehavn lige ned til Limfjorden med god udsigt mod både øst og vest. På Nibe Bryghus fremstiller de specialøl brygget med respekt for gamle traditioner og håndværksmæssige dyder. Alt øl fra Nibe Bryghus er ufiltreret og upasteuriseret, hvilket betyder, at der er bevaret mest mulig smag fra de udvalgte råvarer. Udover malt, humle, gær og vand, indeholder øllet kun naturlige smagsgivere som f.eks. krydderier eller honning.

Havnemiljø, Bryggeri og Spændende Oplevelser

Nibe Bryghus tilbyder specialøl af høj kvalitet, som kan nydes i det hyggelige havnemiljø i Nibe. Bryghusets ambition er at give deres gæster en interessant oplevelse gennem deres indretning af bryggeriet og beliggenheden i havnemiljøet for at skabe rammerne for gode oplevelser.

"[...] det er vores hensigt at være en aktiv medspiller i den ”ølrevolution”, der raser i Danmark for tiden. Det vil vi bl.a. gøre ved at arbejde aktivt med parring af øl og mad både i form af nye madopskrifter med øl, afstemning af øltyper med specifikke madretter og ved at udbyde kurser og foredrag."

Bredt Ølsortiment

Nibe Bryghus har et bredt udvalg af øl i kategorierne specialbryg, standard sortiment og sæsonsortiment. De fem faste øl i standardsortimentet er:
 
Styrbord - Stout - Dark Ale 6% alkohol (Brygget med 6 forskellige bygmalte) 
Clipper - Pale ale 5,5% alkohol (Brygget med sydafrikansk Rooibush Te)
Bagborg - Pilsner ekstra 4,5% alkohol (Brygget med kærlighed til den tyske øltradition)
Thetis - Honey Ale 6,5% alkohol (Brygget med honning fra sydamerikanske orangeblomster) 
Spiler- Let Ale 2,8% alkohol, let aromatisk pale ale.

Derudover producerer Bryghuset et udvalg af sæsonøl, heriblandt deres Forårsbryg og Julefabel. Bryggeriet har åbent efter aftale eller ved særlige arrangementer. Ring og hør nærmere. På Nibe Bryghus har du også mulighed for at booke en ølsmagning samt rundvisning af bryggeriet, hvor ølbrygningsprocesserne gennemgås. I vil smage på 5-6 sæsonaktuelle øl, mens der bliver fortalt om øltyper, øllets historie samt anvendelse. Ølsmagning med rundvisning sker efter aftale med Nibe Bryghus.

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Bryggen 80 C
9240 Nibe

Telefon

+45 21 14 59 58

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.6347205520807
Latitude : 56.988846277559