MTB i Vilsbøl Klitplantage i Thy | VisitNordjylland
MTB i skov

MTB i Vilsbøl Klitplantage i Thy

I august 2008 blev en udfordrende mountainbikerute i Vilsbøl klitplantage i Thy indviet af daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, der sammen med Miljøminister Troels Lund Poulsen også prøvekørte ruten. Ruten i Vilsbøl er ca. 6,2 km lang og starter fra p-pladsen ved skovlegepladsen på Klitmøllervej ved 12 km. mærket.

Ruten er markeret med hvide pile, og du får mulighed for at cykle gennem både løvskov og nåleskov. 

Vilsbøl ruten

Ruten starter på Klitmøllervej 86 ved parkeringspladsen ved Vandet Sø

Få flere informationer om ruten på Naturstyrelsens hjemmeside.

Andre faciliteter:

I hele Thy samt byen Klitmøller, som specielt er kendt for sine surfergæster, er der masser af aktiviteter for alle - hvad enten man elsker hæsblæsende aktiviteter, skøn natur eller historiske områder. 

For hele familien:

Er mountainbiking ikke lige sagen, kan det være at surfing måske er et bedre alternativ. Både WestWind Surf Shop og Cold Hawaii Surf Camp i Klitmøller afholder kurser for folk i alle aldre, så her kan hele familien få prøvet nye grænser af. Ellers er der en vaskeægte vikingegravplads i nærheden, hvor I kan få et historisk indblik i den gamle vikingetid.

For de voksne:

Nationalpark Thy, som ligger kun få kilometer fra mountainbikeruten, er en kæmpe oplevelse, hvor betagende natur og dyreliv mødes.

Læs mere om Thy

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Thy

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.