MTB i Uhrehøje Plantage i Farsø | VisitNordjylland
MTB

MTB i Uhrehøje Plantage i Farsø

I Uhrehøje Plantage i Farsø ligger en ca. 14 km. lang mtb-rute med masser af muligheder for tempo og udfordringer. Sporet kører gennem et varieret terræn med grusveje og skov, og højdemeteren er 230. Følger du den hvide rute, som er lidt nemmere, er turen kun 11,5 km. med en højdemeter på 170. Det hvide spor med orange sløjfer er sværere og længere, og her kører du blandt andet gennem en gammel grusgrav. Begge spor køres modsat uret og er afmærket med sorte pæle. Overfor P-pladsen finder du desuden en børnebane/teknikbane.

 

Uhrehøje rute

Ruten starter ved P-pladsen, Farsøvej 95.

Andre faciliteter:

I Vesthimmerland er der rig mulighed for at opleve andet end lige mtb. Oplev blandt andet Muslingebyen Løgstør eller tag til nabobyen, Rebild.

For hele familien:

Skal der være noget for både børn og voksne, er Himmerland Golf & Spa Resort måske en god ide - her kan børnene hygge sig i badelandet, mens mor og far slapper af i spa'en, inden der skal bowles om aftenen. Ellers er Dayz Resort Rønbjerg spækket med gode aktiviteter for hele familien. Ellers kan I besøge Stenaldercenter Ertebølle, som er Danmarks eneste af sin slags.

For de voksne:

Hvis kombinationen af golf, wellness, fitness og skøn natur tillokker jer, må I ikke gå glip af et ophold hos Himmerland Golf & Spa Resort. Om dagen kan I besøge Limfjordsmuseet i Løgstør og slentre langs Frederik den VIIs Kanal. Besøg også Herregården Hessel, som skildrer livet i gamle dage og har masser af events året rundt.

Læs mere om Vesthimmerland

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.