MTB i Tornby Klitplantage nær Hirtshals | VisitNordjylland
MTB

MTB i Tornby Klitplantage nær Hirtshals

Ruten i Tornby Klitplantage går gennem et skønt område, hvor du passerer søer, klitter og høje træer på den 14 km lange strækning. Ruten har en højdemeter på 180 og går konstant op og ned, som gør ruten udfordrende og underholdende, mens du kan skimte Skagerrak. Hvide pile markerer ruten, og der cykles med uret. Ruten er udelukkende singletrack.

Ruten starter ved P-pladsen på Købstedvej i Tornby.

Tornby rute

Jo mørkere en farve på kortet, jo flere højdemeter. 

Få flere informationer om ruten.

Andre faciliteter:

I de omkringliggende byer, Lønstrup, Hirtshals og Hjørring, er der masser af muligheder for at opleve andet end bare mountainbiking. 

For hele familien:

Vælger du at tage et smut til Hirtshals, må du ikke snyde børnene for et besøg til Nordsøen Oceanarium, hvor alverdens havdyr venter på jer. Tager I til gengæld mod sydøst, er Skallerup Seaside Resort det rette sted at være. Her er der et hav af børne- og familiefaciliteter såsom vandland, legeland og en lille bondegård, hvor I kan klappe dyrene. Eller måske skal I minigolfe i Lønstrup?

For de voksne:

Skallerup Seaside Resort er ikke kun for børnefamilier - Er I til wellness og afslapning, har Skallerup Seaside Resort også det kombineret med den smukke omkringliggende natur. I Hirtshals kan I komme på museum, se Hirtshals Fyr, shoppe eller opleve Bunkermuseet, mens Hjørring har Vendsyssel Historiske Museum, et bryghus samt Metropol, som er kåret til Danmarks bedste indkøbscenter i 2013. I Lønstrup må I ikke gå glip af Rubjerg Knude Fyr, hvor udsigten er helt fantastisk, og I kan også besøge Villa Vest Badehotel, som er med på listen over Nordjyllands bedste spisesteder.

Læs mere om LønstrupHirtshals og Hjørring

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.