MTB i Svinkløv Klitplantage i Slettestrand | VisitNordjylland
MTB i Slettestrand

MTB i Svinkløv Klitplantage i Slettestrand

Ruten i Slettestrand er en af de mest populære ruter i Nordjylland, og er fx kåret som Danmarks bedste MTB-rute af vorespuls.dk. Den 20 km. lange rute blev indviet i marts 2009 og er planlagt og anlagt for at skabe en rute, som dels giver mulighed for en unik naturoplevelse på naturens præmisser, dels en virkelig god, udfordrende og til tider krævende køreoplevelse. Højdemeteren er ca. 400, og ruten er ensrettet. Området er utroligt skønt, og langs ruten passerer du Lien og Svinkløv Plantage, hvis kuperede landskab gør det ideelt for mountainbikere.

Fericenter Slettestrand tilbyder desuden et mountainbikeophold, hvor du både kan komme på kursus og benytte deres mtb-faciliteter.

Download kort over ruten her

Slettestrand - rute

Du kan tilstøde ruten alle steder, hvor der er grusvej eller sti.

Få flere informationer om ruten på Naturstyrelsens hjemmeside.

Andre faciliteter:

I de omkringliggende byer er der masser af muligheder for at hygge sig. 

For hele familien:

Gå langs med de smukke strande og sop i vandkanten, lej et par heste eller overnat på Feriecenter Slettestrand, hvor man kan bage pandekager, lege i swimmingpoolen eller deltage i aktiviteter for alle familiens medlemmer. 

For de voksne:

I Slettestrand kan I besøge Jyllands eneste klippe, Bulbjerg, som er hjemsted for et væld af forskellige fugle. Besøg også Vejlerne, et fuglereservat, hvis I finder fuglene interessante, eller måske skal I rundt og se hvor TV2's Badehotellet er optaget. Er I til luksus og lækker mad, kan I inkvartere jer på Svinkløv Badehotel, som er et af Danmarks dejligste badehoteller.

Læs mere om Slettestrand

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.