MTB i Skagen Klitplantage | VisitNordjylland
MTB

MTB i Skagen Klitplantage

I skønne Skagen kan du komme på en 13,6 km lang mountainbikerute med en højdemeter på ca. 44 m. Ruten er markeret på røde pæle og hvide pletter på træerne og køres med uret. Underlaget veksler mellem grusvej, sandet undergrund og stabilt underlag og byder ellers på en flot oplevelse af naturen. Ikke langt derfra ligger også Den Tilsandede Kirke, som du også kan besøge på gåben før eller efter din tur.

Har du ikke din egen cykel med, kan du leje hos Cykeludlejning Skagen.

Se mountainbikeruten på kortet.

Skagen rute

Ruten starter ved P-pladsen ved Skagen OK - og Motions klubhus beliggende Gl. Landevej 47.

Få flere informationer om ruten på Naturstyrelsens hjemmeside.

Andre faciliteter:

I Skagen er det nemt at underholde alle - også selvom man ikke er interesseret i mountainbiking. 

For hele familien:

Selve Skagen by er enormt hyggelig, og her kan børnene sagtens slippes løs. Ellers er det et must at tage ud og se den berømte Skagens Gren, hvor to have mødes. Desuden finder du også Skagen Bamsemuseum, hvor der er masser af legetøj at kigge på. Endelig er der muligheden for at tage et smut til Bindslev, hvor Ørnereservatet viser de majestætiske fugle frem.

For de voksne:

Skagen er spækket med fantastiske naturoplevelser, hvor Grenen, Råbjerg Mile, Skagens Museum, Skagen Grå Fyr og Den Tilsandede Kirke er absolut hovedattraktionerne, som du bare ikke må glip af. Skal opholdet kombineres med luksusovernatning, kan vi anbefale Hjorths HotelRuths Hotel og Brøndums Hotel, hvor god mad og velvære er i højsædet. 

Læs mere om Skagen her

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.