MTB i Sæbygaard Skov i Sæby | VisitNordjylland
MTB

MTB i Sæbygaard Skov i Sæby

Ruten i Sæby er fra 2015 og rummer udfordringer for både begyndere og øvede mtb-ryttere. Et hovedspor, som er markeret med hvide pile kan benyttes af de fleste, mens der via røde pile ledes til en mere krævende ruter, som er for de øvede. Den 5,1 km. lange rute har en højdemeter på ca. 75 m., og visse steder kan du køre gennem tunneler og over træbroer. Der køres mod uret.

Ruten starter på P-pladsen ved Skovlyst.

Andre faciliteter:

Den hyggelige ferieby, Sæby, har masser af aktiviteter for alle. Ellers kan man køre lidt længere nordpå til Frederikshavn, som ofte har større begivenheder og endda en palmestrand.

For hele familien:

Den lille hyggelige købstad, Sæby, byder på børnevenlige strande og Minibyen Sæby, hvor børnene kan se den smukke by i lillebitte version, mens frivillige arbejder i værkstedet.

For de voksne:

Oplev byens idyl og gå ned ad den hyggelige gågade med de gamle huse, inden du besøger en lokal kunsthåndværker - her er både en ravsliber og en glaspuster. Turen kan ende på havnen, hvor I smutter på en fiskeresrestaurant til frokost. Desuden er der både museum, slot og golfbane i nærheden.

Læs mere om Sæby

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Sæby

Den nordjyske perle beliggende på østkysten byder på lystbåde, Fruen fra Havet og små hyggelige brostensbelagte gader, der er indbegrebet af dansk købstadsidyl.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.