MTB i Rold Skov i Rebild | VisitNordjylland
Mountainbiking i Rebild

MTB i Rold Skov i Rebild

Rold Skov ved Skørping finder du en mountainbikerute på 32 km og en højdemeter på ca. 600. Ruten er markeret med blå prikker på træerne og mountainbike piktogrammer på røde pæle, og ruten skal køres med uret rundt. Her kan du køre gennem den smukke skov på ruten, som veksler mellem grusvej og små skovstier, der snor sig gennem Rold Skov. På vejen passerer du også Store Økssø, Ravnkilde, Gravlev Ådal og Stendalen, og de smukke omgivelser er nok også grunden til, at Rold Skov er kåret som Danmarks andenbedste MTB-rute af vorespuls.dk. Desuden findes også en børnerute, så hele familien kan være med.

Har du ikke din egen cykel eller foretrækker du at have en guide med på turen, kan du kontakte Rebild MTB-guider eller Comwell Rebild Bakker.

I et afgrænset område i Rold Skov er det tilladt at cykle overalt i skovbunden. Det giver mulighed for cykelorientering på MTB, hvor der kan køres efter kort eller GPS. På kortet kan du se alle mountainbikeruterne i Rold Skov.

Rolds ruter

Få flere informationer om ruterne på Naturstyrelsens hjemmeside.

Andre faciliteter:

I Rebild kan du nemt tage hele familien, kæresten eller vennerne med - der er helt sikkert noget for alle. 

For hele familien:

Tag børnene med på børne-mountainbikeruten eller leg med hinanden på Røverknolden, som er kåret til Nordens bedste naturlegeplads. I kan også prøve at komme på en rigtig skattejagt (geocaching) i den smukke natur eller leje kanoer ved Lindeborg Å.

For de voksne:

Rebild og Rold Skov er perfekt til et aktivt ophold, hvor du kan gå, løbe eller cykle gennem det skønne område. Prøv måske at fange en fisk i Lille Blåkilde eller nyd frokosten i Tophuset. Om aftenen kan du sidde foran pejsen på Rold Storkro, som også har sauna og pool. Skal du have det hele i én samlet pakke, er Comwell Rebild Bakker et klart must, hvor du kan kombinere aktiv ferie såsom holdtræning, løb, cykling og svømning med wellness-muligheder som pool, sauna og dampbad. Her kan du også få vasket cyklen i det underdørs cykelvaskeri.

Læs mere om Rebild her

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.