Legind Bjerge | VisitNordjylland
MTB i skov

Legind Bjerge

I skønne Legind Bjerge ved Jesperhus Feriepark og Nykøbing Mors er der 4 ruter på i alt 43 km. Ruterne har forskellige sværhedsgrader lige fra den meget lette på 6 km. til den svære og krævende på 15 km. med 310 højdemeter. Her er der udfordringer for enhver, og mulighed for at tilbringe en fantastisk dag i mountainbikens tegn.

Fra uge 12 til og med 42: Hver lørdag kl. 10.00 tager de lokale cykelklubber med på MTB-banen. Det er gratis at deltage. Mødested: Aktivitetshallen ved Jesperhus Feriecenter. 

 

Andre faciliteter:

Mors er der rigtig gode muligheder for at opleve den enestående og afvekslende natur til fods, på cykel eller til søs. Limfjordens perle kan også byde på byen Nykøbing Mors, der er et besøg værd.

For hele familien:

Er det ikke lige mountainbike, som er den store favorit aktivitet, så er der mange andre muligheder på Mors for hele familien. Jesperhus Feriepark er en god mulighed for at bruge kvalitetstid med familien, og hvor børnene kan få et smil på læben igennem utallige oplevelser.

For de voksne:

Trænger I til at puste ud og nyde den friske luft, så er det nærliggende at gå sig en tur ved Legind Bjerge og Legind Sø. I Legind Bjerge er der en enestående sammenhæng mellem den skønne Limfjord, de skovbevoksede gravhøjskronede bakkedrag og de åbne hedeklædte slugter med ældgamle huleveje. Legind Sø giver mulighed for at opleve vilde planter og dyr.

Læs mere om Mors

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Bænk i skov

Besøg VisitMors

Læs mere om Mors og få inspiration til lokale oplevelser, så du kan planlægge ferien.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.