MTB i Kongshøj Skov nær Aalborg | VisitNordjylland
Mountainbiking

MTB i Kongshøj Skov nær Aalborg

Nær Aalborg mod syd ligger Kongshøj Skov mindre end 20 min. på cykel fra byen. Her finder du en mtb-rute på ca. 7,5 km, som fører dig gennem et skovområde med en dejlig udsigt. Her kan begynder-ryttere roligt folde sig ud, men sætter man farten op, kan erfarne ryttere også opleve udfordringer.

Download folder med Aalborgs mtb-ruter her.

Ruten i Kongshøj Skov

Andre faciliteter:

I skønne Aalborg er der altid masser at opleve, og større begivenheder som Aalborg Karneval, Aalborg i Rødt og Aalborg Regatta er helt klart værd at opsøge.

For hele familien:

Har I børnene med, er Aalborg Zoo et must, hvor timerne kan tilbringes med at kigge på løver, isbjørne og elefanter, inden I skal klappe gederne. Kig også forbi Leos Legeland, som er for de mindste børn, eller prøv Funcenter Aalborg, som byder på paintball, lasergame, lokumsræs, sumobrydning og meget mere, som især vil være noget for teenagere.

For de voksne:

Aalborg gågader er rigtig hyggelig, men gå heller ikke glip af havnefronten, hvor byens liv virkelig skinner igennem. I byen finder I også masser af teatre og kulturhuse såsom Utzon Centret, Nordkraft, Aalborg Kongres & Kulturcenter, Skråen og Musikkens Hus. Er du vild med kunst, så er KUNSTEN et klart must, da det er Nordjyllands største kunstmuseum. Om aftenen kan I besøge en af byens dejlige restauranter; fx er der flere steder fra Aalborg, som er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.

Læs mere om Aalborg

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.