MTB i Katsig Bakker i Sindal | VisitNordjylland
MTB

MTB i Katsig Bakker i Sindal

I Katsig Bakker finder du en udfordrende rute med mange stejle op- og nedkørsler, og netop derfor er ruten mest beregnet for den øvede mtb-rytter. Sporet, som blev indviet i 2011, er 3,4 km., har en højdemeter på 144 og køres mod uret.

På kortet kan du se mtb-ruten, som er markeret med rødt.

Katsig Bakker mtb-rute

Ruten starter ca. 100 m. vest for P-pladsen ved indkørslen til Skt. Jørgens Kilde.

Læs mere om Katsig Bakker her.

Andre faciliteter:

I Katsig Bakker kan man nyde området, tage sig en løbetur i det bakkede terræn eller tage picnickurven med. Ellers er der masser at lave i de omkringliggende byer.

For hele familien:

Er I alligevel i området, må I ikke gå glip af Ørnereservatet i Bindslev, hvor de majestætiske fugle venter på jer. Tager I mod nord, kan I i Tversted sejle i kano på Uggerby Å eller nyde stranden og en efterfølgende is på Det Blå Ishus, som er kendt i hele Nordjylland for sin magiske guf. Kører I mod vest, rammer I Hjørring, hvor I kan spille minigolf i Funcenter og kigge på byen. Mod øst i Frederikshavn finder I både en palmestrand og Bangsbo Fort Bunkermuseum, hvor der helt sikkert er noget at kigge på.

For de voksne:

Sindal er især kendt for sine springvand og vandkunster, men her kan I også golfe. Trænger I til lidt mere spænding, kan nabobyerne Hjørring og Frederikshavn være et godt bud. I begge byer er der gode shoppingmuligheder og spisesteder, men Frederikshavn har også ArenaNord samt Det Musiske Hus, mens Hjørring har Vendsyssel Historisken Museum. Kører I mod nord, kommer I til hyggelige Tversted, hvor I kan gå på opdagelse i byens mange antikforretninger, gallerier og kunsthåndværkere.

Læs mere om Tversted, Hjørring og Frederikshavn

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.