Dronninglund Naturpark | VisitNordjylland
MTB i skov

Dronninglund Naturpark

I Dronninglund Naturpark er der etableret en ensrettede MTB-bane, der med en længde på 2,2 km. kan køres af de fleste. Ruten strækker sig igennem den smukke natur og MTB-banen i de smukke naturskønne omgivelser er børnevenlig, så det er muligt at tage hele familien med til en sjov aktivitet.

Ruten er markeret med lysegrøn, og starten er koblet på vandreruten "Eventyrstien" i Dronninglund Naturpark.

Andre faciliteter:

Dronninglund har masser at byde på, og et besøg på Dronninglund Slot er en fantastisk oplevelse. 

For hele familien:

Mellem Dronninglund by og Dronninglund Slot ligger Dronninglund Naturpark, hvor MTB-banen er etableret, og her findes der mange muligheder. "Den Grønne Oase", som naturparken bliver kaldt, har mange aktiviteter for hele familien. Her er der mulighed for minigolf og tennis ved skovkiosken samtidig med, at der i naturparken er en junglesti, hvor børnene kan boltre sig.

For de voksne:

Der er mulighed for en romantisk weekend på Dronninglund Slot, hvis I overvejer et miniophold udover det sædvanlige. Det fantastiske slot kan bl.a. tilbyde en middag i deres restaurant med udsigt over slotsparken. En udflugt til Brønderslev er også en mulighed for at opleve en masse kultur og natur, hvor et besøg til Store Vildmose, der er belligende ved Brønderslev bygrænse, er en stor oplevelse.

Læs mere om Brønderslev og omegn

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.