MTB i Blokhus Klitplantage og Blokhus Gateway | VisitNordjylland
MTB i skov

MTB i Blokhus Klitplantage og Blokhus Gateway

I skønne Blokhus Plantage, finder du Blokhus Gateway, som er et sandt paradis for naturelskere. Her er både naturlegeplads, picnic-område, shelters, grillpladser, vandre- og cykelruter og så naturligvis mtb-ruten. Ruten er 10 km. lang og afspejler årstiden, som betyder at der i perioder af året vil være meget fugtigt eller meget tørt. Derudover er underlaget meget vekslende og skifter mellem muldjord, strandsand, fyldsand og rødder, hvilket gør ruten meget udfordrende. Højdemeteren er ca. 50 m. pr. omgang, og ruten er markeret med røde pæle og hvide pletter på træerne. Har du ikke selv en cykel, kan du leje en mountainbike hos Hune-Blokhus Cykeludlejning.

Download folder om ruten her.

Ruten starter ved P-Pladsen ved camping-pladsen.

Andre faciliteter:

Blokhus i Jammerbugten er en utrolig hyggelig by, hvor alle kan underholdes.

For hele familien:

Der er ingen vej udenom populære Fårup Sommerland. Her kan børnene underholdes i timevis, og der er endda mulighed for at bo helt inde i parken på det nye Hotel Fårup. Ankommer I mellem maj og oktober, må I heller ikke gå glip af Blokhus Sandskulpturfestival, hvor smukke sand-kunstværk tårner sig op - hvert år med et nyt tema. Ellers er der altid den skønne sandstrand og skovområdet, hvor I kan vandre, ride eller cykle en tur - måske i GateWay Blokhus, hvor der også er en stor naturlegeplads.

For de voksne:

Oplev de skønne gamle badehuse ved stranden, hvor TV2's tv-serie "Badehotellet" også er optaget. Skal det være helt i badehotels-tema, må I ikke gå glip af Svinkløv Badehotel. Nyd frokosten på én af de mange hyggelige restauranter, inden I tager ud og golfer på én af Blokhus' fire golfbaner hos Blokhus Golfcenter, eller måske vil I hellere på fisketur? Mulighederne er mange.

Læs mere om Blokhus

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og aktiviteter i naturen. Området er omringet af det naturskønne landskab med mulighed for bl.a. vandreture og MTB-ture.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.