MTB i Bagterp Plantage i Hjørring | VisitNordjylland
MTB i skov

MTB i Bagterp Plantage i Hjørring

I Bagterp Plantage finder du en sjov mtb-rute med mange sving og op- og nedkørsler. Sporet er på ca. 4,3 km. og har en højdemeter på 47, som fører dig gennem forskellige typer af skov. Sporet køres med uret. 

Ruten starter ved P-pladsen ved Aalborgvej.

Bagterp rute

Andre faciliteter:

Hjørring er spækket med hyggelige aktiviteter, som de fleste vil elske. 

For hele familien:

Har I børnene med, bør I bestemt slå et smut forbi Funcenter Hjørring, hvor I kan spille minigolf og køre på mooncars. Ellers er Skallerup Seaside Resort et must, hvor børnene kan opleve et legeland, vandland og en mini-bondegård.

For de voksne:

Hjørring har kulturen i højsædet, hvor museer, teatre, skulpturer og kunst er at se i hele byen. Tag på Vendsyssel Historiske Museum, besøg en lokal kunsthåndværker eller udforsk Hjørrings middelalderkirker (Sct. CatharinæSct. Olai og Sct Hans Kirke). Oplev også gågåden eller Metropol Shoppingcenter, hvor I kan shoppe løs. Nyd herefter frokosten på Bryghuset Vendia eller Bistro V, som begge er på listen over Nordjyllands bedste restauranter. Skal det være rigtig luksuriøst med masser af wellness-oplevelser, kan I nyde et ophold på Skallerup Seaside Resort.

Læs mere om Hjørring

Del denne side

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.