Made in Denmark - golf i verdensklasse | VisitNordjylland
European Tour golfturnering i Vesthimmerland

Made in Denmark - golf i verdensklasse

Made in Denmark er en del af European Tour, hvor nogle af verdens bedste golfspillere kæmper om en samlet præmiesum på 13,5 millioner kr. og hvor op imod 90.000 gæster sørger for Danmarks største folkefest. 

Kom og oplev de danske verdensstjerner Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen m.fl. på hjemmebanen i Vesthimmerland.

Turneringen bliver spillet på Himmerland Golf & Spa Resort's Backtee Course, 23. - 26. maj 2019.

Her får du vores guide til Made in Denmark's golfturnering samt alt det ved siden af: golf i Nordjylland, de gode golfbaner, steder at spise, steder at sove og steder at besøge, når golfen holder pause.

Verdensklasse golf i hjertet af Vesthimmerland

Bliv klogere på turneringen. Tæt på turneringen finder du gastronomi og overnatningssteder i topklasse! Se mere her.

Køb billetter

På Made in Denmark's hjemmeside kan du få seneste nyt vedrørende turneringen, det fulde overblik over program, turneringsbanen Backtee Course og meget, meget mere

Golfoplevelser

Nordjylland byder på seaside-baner ved den storslåede vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder.

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Aalborg

Mærk pulsen i Aalborg

Sommer i Nordjylland

Sommer er fuld af spændende begivenheder og events i Nordjylland - få overblikket over regionens mange oplevelser for enhver smag.

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Voergaard Slot

Slotte og herregårde

Hvad enten du er til skræmmende spøgelseshistorier eller interessante historiske fortællinger, så har Nordjyllands slotte og herregårde næsten alle sammen en god historie at fortælle. 

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Begivenheder i Nordjylland lige nu

Se vores udvalgte begivenheder netop nu og find oversigten over arrangementer i nærheden af dig

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.