Fødevarefestivaler i Nordjylland | VisitNordjylland
- tid til lokale smagedage

Fødevarefestivaler i Nordjylland

- tid til lokale smagedage

Fødevarefestivaler i Nordjylland

Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen. Vi indbyder dig til at smage, kokkerere og opleve lokale, nordjyske specialiteter og smagsoplevelser ved de årlige nordjyske fødevarefestivaler og gastro-events på Mors, Læsø, samt i Hirtshals og Løgstør. Se listen over årets fødevarefestivaler længere nede på siden.

Nordjylland byder på masser af lækre specialiteter både fra havet og fjordene samt svampe fra skovene. Specialiteter, der er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie! 

Se oversigten over årets nordjyske fødevarefestivaler herunder eller læs mere om andre madevents og Nordjyllands lokale smagsoplevelser:

Del denne side

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.