Fødevarefestivaler i Nordjylland | VisitNordjylland
- tid til lokale smagedage

Fødevarefestivaler i Nordjylland

- tid til lokale smagedage

Fødevarefestivaler i Nordjylland

Nordjylland er et sandt skattekammer af smage, når det gælder lokale kvalitetsfødevarer fra havet, fjorden, marken og himlen. Vi indbyder dig til at smage, kokkerere og opleve lokale, nordjyske specialiteter og smagsoplevelser ved de årlige nordjyske fødevarefestivaler og gastro-events på Mors, Læsø, samt i Hirtshals og Løgstør. Se listen over årets fødevarefestivaler længere nede på siden.

Nordjylland byder på masser af lækre specialiteter både fra havet og fjordene samt svampe fra skovene. Specialiteter, der er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie! 

Se oversigten over årets nordjyske fødevarefestivaler herunder eller læs mere om andre madevents og Nordjyllands lokale smagsoplevelser:

Del denne side

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Limfjorden

Limfjorden er Nordjyllands nordligste fjord, og strækker sig fra Thy på Vestkysten til Hals på Østkysten. Midt i fjorden ligger øerne Mors og Livø. 

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.