Lokale nordjyske smagsoplevelser | VisitNordjylland
Velbekomme!

Nordjylland er fuld af lokale smagsoplevelser

Velbekomme!

Lokale nordjyske smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser. Få også overblik over alle Nordjyllands fødevarefestivaler i år.

Sommeren er fuld af lokale fødevarefestivaler, råvaremarkeder samt hyggelige gård- og fiskebutikker. I Nordjylland er der tid til at leve - et godt glas, lokalt producerede fødevarer kombineret med Nordjyllands karakteristiske rå natur, brede strande og helt specielle stemning.

Velbekomme!

Fødevarefestivaler

Nordjylland vrimler med masser af helt fantastiske fødevarefestivaler, som har de lækre nordjyske fødevarer i centrum. Se årets nordjyske smagedage her.

Svampejagt i Nordjylland

At gå på svampejagt er en dejlig aktivitet for hele familien, og det giver ikke bare motion, frisk luft og natur på nært hold.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Nordjyllands bedste restauranter

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.