Konkurrencer i Nordjylland | VisitNordjylland

Vind ferier og oplevelser i Nordjylland

Konkurrencer i Nordjylland

Deltag løbende i vores mange konkurrence om skønne oplevelser i Nordjylland! Det er en fornøjelse at fortælle dejlige historier om Nordjylland - og samtidig sende glade konkurrence-vindere ud på oplevelser i Nordjylland. Derfor samler vi alle vores (og nogle gange andres) konkurrencer på denne side, så du hurtigt kan deltage i dem, du gerne vil vinde, og se tidligere vindere i konkurrencerne. 

Få først besked om nye konkurrencer via nyhedsbrev eller følg os på Facebook. Held og lykke - og god fornøjelse!

Konkurrence: Vind badeferie i Blokhus

Så er vi igen i gavehumør! Deltag i en lodtrækningen om at vinde en badeferie for 6 personer inkl. entré til en række spændende attraktioner i Blokhus-området. 

Fyrtårne i Nordjylland

Nogle af Danmarks mest ikoniske fyrtårne står i Nordjylland. Et af Nordjyllands vartegn er Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup, som forventes at skride i havet inden år 2020.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande, Limfjordens og Mariager Fjords rolige vand og de mange naturoplevelser - skov, moser og klitplantager.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev de brusende bølger, den smukke natur og de brede sandstrande

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.