Vind Skagen Marathon billetter og ophold | VisitNordjylland

Vind Skagen Marathon billetter og ophold

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - Annelise fra Fredericia var den heldige vinder.

Er du vild med aktive oplevelser og at løbe i naturskønne omgivelser, så skynd dig at svare på spørgsmålet nedenfor, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et aktivt ophold i Skagen for 2 (samlet værdi på 3.045 kr).

Vind 2 stk. startnumre til Skagen Marathon (valgfri distance) lørdag den 6. oktober 2018, 3-retters menu for 2 på Jakobs Café & Bar (6/10) samt overnatning for 2 på Hotel Skibssmedien inkl. morgenmad (6.-7/10). Præmien er datobestemt og kan ikke ombookes eller ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes mandag den 10. september 2018 kl. 12 og får direkte besked.

For at deltage i konkurrencen skal du besvare spørgsmålet nedenfor. Hint til svaret finder du på vores side om Skagen.

Svar på konkurrencespørgsmålet herunder:

  

Modtag nordjyske ferietips året rundt 

Læs meget mere om den fantastiske præmiepakke:

Del denne side

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Aktiv i naturen

Nordjyllands imponerende og varierede natur er skabt til outdoor oplevelser - til lands, vands og i luften. Prøv bl.a. de udfordrende MTB-ruter eller find de perfekte surf-bølger ved Vesterhavet.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.