Vind Skagen Marathon billetter og ophold | VisitNordjylland

Vind Skagen Marathon billetter og ophold

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - Annelise fra Fredericia var den heldige vinder.

Er du vild med aktive oplevelser og at løbe i naturskønne omgivelser, så skynd dig at svare på spørgsmålet nedenfor, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et aktivt ophold i Skagen for 2 (samlet værdi på 3.045 kr).

Vind 2 stk. startnumre til Skagen Marathon (valgfri distance) lørdag den 6. oktober 2018, 3-retters menu for 2 på Jakobs Café & Bar (6/10) samt overnatning for 2 på Hotel Skibssmedien inkl. morgenmad (6.-7/10). Præmien er datobestemt og kan ikke ombookes eller ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes mandag den 10. september 2018 kl. 12 og får direkte besked.

For at deltage i konkurrencen skal du besvare spørgsmålet nedenfor. Hint til svaret finder du på vores side om Skagen.

Svar på konkurrencespørgsmålet herunder:

  

Modtag nordjyske ferietips året rundt 

Læs meget mere om den fantastiske præmiepakke:

Del denne side

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Udforsk nordens hyggeligste byer

Bliv revet med af den magiske stemning nord for det du kender. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.