Gå til indhold
Skagen Grå fyr

Kattegatkysten

Shopping I Aalborg

Hyggelige byer ved Kattegatkysten

Kattegatkysten byder på mange forskellige og hyggelige lokale byer. Oplev lyset, maden og kulturen i Danmarks nordligste by Skagen. Her kan du gå i skagensmalernes fodspor eller få sand mellem tæerne i Råbjerg Mile. Lidt mere sydligt ligger Frederikshavn, som har en interessant historie helt tilbage til Tordenskiolds tid. Fra Frederikshavn kan du sejle til Læsø, der specielt er kendt for den skønne natur, tangtage og saltsyderiet.

Længere nede langs kattegatkysten ligger bl.a. Sæby og Hals, som begge byder på hyggelige lystbådehavne, masser af leg i vandkanten og et hyggeligt ferieliv. Er du til unikke naturoplevelser, kan den Jyske Ås ved Brønderslev være lige dig. Du kan også prøve at spotte elgene i Lille Vildmose, som på trods af navnet er Danmarks største højmose.

Længere inde i Limfjorden finder du Nordjyllands hovedstad Aalborg, som byder på skønne butikker, lækre cafeer og store kulturoplevelser. Det er også her, du kan opleve Aalborg Zoo, Musikkens Hus og kunstmuseet Kunsten.

Området ved Kattegatkysten i Nordjylland byder på store ferieminder. Her finder du oplevelser, aktiviteter og attraktioner til alle aldre og interesser.

Hyggelige byer ved Kattegatkysten

Ved Kattegatkysten finder du både de hyggelige havne- og badebyer, de større byer inde i landet og ø-oplevelserne. En dejlig blanding af shoppingmuligheder, maritime bystemninger og hyggelige ø-oplevelser. Perfekt til at skabe de gode ferieminder. 

Oplev Kattegatkystens fantastiske natur

Gå på opdagelse i den skønne natur ved Kattegatkysten i Nordjylland. Har du lyst til at bestige de store sandbanker ved Råbjerg, stå med et ben i hver af de to have ved grenen og ride igennem strandengsområder på Læsø? Du finder alle de spændende ferie- og naturoplevelser ved Kattegatkysten.

Gå på opdagelse i Nordjylland

Himmerland
Limfjordsmuseet Løgstør
Rebild
Par i Rebild Bakker med udsigt
Nordvestkysten
Rubjerg Knude Fyr
Mors
Ejerslev Havn