Nordjysk Jul | VisitNordjylland

Juletraditioner

Nordjysk Jul

Julen er mere end nogen anden den fest, der er forbundet med de fleste traditioner. Nordjylland er, som alle andre dele af Danmark, fuld af hyggelige juletradtioner og egnsretter forbundet med den søde juletid. Hele november og december vrimler det med hyggelige julemarkeder på de historiske klostre og kirker, slotte og herregårde rundt omkring i Nordjylland. Byernes torve og gader pyntes op med smukke julelys og duften af gran, gløgg og æbleskiver bringer os i julestemning. 

Se Nordjyllands mange juletraditioner, events og hyggelige aktiviteter herunder:

Del denne side

Julemarked i Aalborg

Jul i Nordjylland

Julen byder på masser af spændende oplevelser i Nordjylland. Se oversigten over de hyggelige julemarkeder, find opskrifter på traditionelle, nordjyske juleretter og find nordjyske gavetips.

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.