Nordjysk Jul | VisitNordjylland

Juletraditioner

Nordjysk Jul

Julen er mere end nogen anden den fest, der er forbundet med de fleste traditioner. Nordjylland er, som alle andre dele af Danmark, fuld af hyggelige juletradtioner og egnsretter forbundet med den søde juletid. Hele november og december vrimler det med hyggelige julemarkeder på de historiske klostre og kirker, slotte og herregårde rundt omkring i Nordjylland. Byernes torve og gader pyntes op med smukke julelys og duften af gran, gløgg og æbleskiver bringer os i julestemning. 

Se Nordjyllands mange juletraditioner, events og hyggelige aktiviteter herunder:

Del denne side

Julemarked i Aalborg

Jul i Nordjylland

Julen byder på masser af spændende oplevelser i Nordjylland. Se oversigten over de hyggelige julemarkeder, find opskrifter på traditionelle, nordjyske juleretter og find nordjyske gavetips.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.