Jul i Nordjylland | VisitNordjylland
Nu er det (snart) jul igen...

Jul i Nordjylland

Nu er det (snart) jul igen...

Jul i Nordjylland

Jul i Nordjylland er hjerternes fest. Juletræet med pynt, julesangene og ikke mindst maden skal helst være, som da vi var børn. Ellers er det bare ikke rigtigt...

Julen er den fest, der er forbundet med de fleste traditioner. En rigtig jul skal være af den gammeldags slags, der skal hygges og julebages, og hjemmet skal pyntes op med juletræ og kravlenisser. Jul i Nordjylland er ikke bare hyggelig, men her forstår man i sandhed at kombinere den smukke, omkringliggende natur med årelange traditioner, som især hænger sammen med juletræslys-tænding, æbleskiver og traditionel julemad samt ankomsten af julemanden.

Julemarked i Aalborg

Julemarkeder i Nordjylland

Leder du efter et hyggeligt julemarked, mens du er i det nordjyske? Så se vores store oversigt over aktuelle og hyggelige julemarkeder her.

Julegaveidéer

Det kan være svært at finde den perfekte julegave, men vi har her forsøgt at komme med lidt idéer og inspiration til skønne nordjyske oplevelser.

Juleopskrifter

Julemad er en stor del af julens glæder. Klik her og find lækre opskrifter på nordjyske juleretter fra en svunden tid.

Ludvig og Julemanden

Ludvig og Julemanden

Læs mere om TV 2's julekalender 2016, der foregår i Nordjylland

Tvillingerne og Julemanden

Tvillingerne og Julemanden

TV2s julekalender fra 2013 hed Tvillingerne & Julemanden og fandt sted i Nordjylland. Kom bag om julekalenderen og de nordjyske locations her.

Vinter i Nordjylland

Din guide til vinteren i Nordjylland, med masser af inspiration: Aktiviteter for børn og voksne, de største nordjyske begivenheder samt gode tilbud på oplevelser i Nordjylland.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Forkælelse og velvære i Nordjylland

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller og en gang wellness med massage.

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.