Color Hotel Skagen | VisitNordjylland
Billeder fra Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Med Skagen by på den ene side og storslået natur på den anden er Color Hotel Skagen et ideelt sted at overnatte, hvis du vil have kort til det hele i Skagen.

Nyd f.eks. Skagens natur med en frokostkurv og en gåtur til Den Tilsandede Kirke, der ligger i kort afstand fra hotellet. Du kan også hoppe på cyklen og tage på Skagens Museum med værker af Krøyer, Tuxen og de andre skagensmalere, spise en af de lækre fiskeretter i de gamle bådhuse, og slutte dagen af med en is i Gl. Skagen - det er i hvert fald nogle af de elementer, der har gjort Skagen så populær.

Color Hotel Skagen er et 4-stjernet hotel med egen restaurant og fremragende faciliteter. Stilen er lys og moderne, så der er selvfølgelig WiFi og fladskærms-tv på alle værelser.

 

Kontakt:

Color Hotel Skagen
Gamle Landevej 39
9990 Skagen
Tlf nr: 98 44 22 33
www.skagenhotel.dk

Del denne side

Overnatning i Nordjylland

Nordjyllands enestående natur og kulturoplevelser er lige udenfor døren året rundt. Slap af på hotellet i byen, badehotellet ved stranden eller den hyggelige kro i skoven. Se muligheder her.

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.