Hoteller og kroer i Nordjylland | VisitNordjylland

Hoteller og kroer i Nordjylland

Hoteller og kroer i Nordjylland

Hoteller i Nordjylland giver dig rigtig mange valgmuligheder: små intime badehoteller ved havet, hyggelige kroer, romantiske slotte, imponerende herregårde og hoteller med det hele.

Hotel- og kroophold i Nordjylland er ferie i frihed – uden forpligtelser. Her kan du koncentrere dig om at opleve.

Samtidig er naturen fantastisk, så derfor er det heller ikke tilfældigt, at TV2's Badehotellet udspiller sig i Nordjylland. Med vores oversigt finder du med garanti et hotel eller en kro, der passer til dine behov, om det skal være luksus eller bare et billigt hotel.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Kroferie

På en kroferie er uhøjtidelighed, god mad, tradition og charme nemlig i højsædet. Nordjysk kroferie er livsnydelse. Bare ordet ”landevejskro” fører tankerne tilbage til en tid, hvor postvognen kom kørende.

Hotelværelse

Se alle hoteller i Nordjylland

Brug vores database til at få et overblik over alle hoteller i Nordjylland og finde netop det, du søger.

Voergaard Slot

Slotte og herregårde

Hvad enten du er til skræmmende spøgelseshistorier eller interessante historiske fortællinger, så har Nordjyllands slotte og herregårde næsten alle sammen en god historie at fortælle. 

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.