Hoteller og kroer i Nordjylland | VisitNordjylland

Hoteller og kroer i Nordjylland

Hoteller og kroer i Nordjylland

De nordjyske overnatningsmuligheder giver i den grad en bred vifte af  muligheder. Er du til små intime badehoteller ved havet, hyggelige kroer, romantiske slotte, imponerende herregårde eller hoteller med det hele, så finder du det hele i Nordjylland.

Hotel- og kroophold i Nordjylland er ferie i frihed, og her kan du bl.a. koncentrere dig om de smukke omgivelser.

Her på siden kan du læse mere om hoteller og kroer i Nordjylland

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

Kroferie

På en kroferie er uhøjtidelighed, god mad, tradition og charme nemlig i højsædet. Nordjysk kroferie er livsnydelse. Bare ordet ”landevejskro” fører tankerne tilbage til en tid, hvor postvognen kom kørende.

Hotelværelse

Se alle hoteller i Nordjylland

Brug vores database til at få et overblik over alle hoteller i Nordjylland og finde netop det, du søger.

Voergaard Slot

Slotte og herregårde

Hvad enten du er til skræmmende spøgelseshistorier eller interessante historiske fortællinger, så har Nordjyllands slotte og herregårde næsten alle sammen en god historie at fortælle. 

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.