Hjørring | VisitNordjylland

Hjørring

Hjørring

Kulturen ligger på spring, klar til at give dig nye oplevelser. Man kan nemlig ikke komme til Hjørring uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byen og er med til at skabe en helt bestemt stemning. Samlingspunktet i Hjørrings hovedgader finder man den smukke springsvandsplads, hvor man kan nyde en is.

Aktiviteter og oplevelser

I Hjørring er der altid noget at lave. Du kan nyde en cafe latte i den dejlige gågade med de mange butikker eller besøge Metropol, som er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter i 2013.

I byen finder du et væld af spændende museer, smukke kirker og kunsthåndværkere. Af museer kan især nævnes Vendsyssel Historiske Museum, som løbende har særudstillinger og arrangementer vedrørende byens historie. De tre middelalderkirker i Hjørring (Sct. Catharinæ, Sct. Olai og Sct Hans Kirke) er også interessante at udforske, og de ligger i gåafstand fra hinanden. I januar 2017 blev blandt andet det nye Vendsyssel Teater indviet i Hjørring midtby. Huset er på 4200 kvm. og rummer b.la. en teatersal med plads til 250-350 tilskuere, od du finder også en skøjtebane i vintertiden.

Ellers er der i området omkring Hjørring masser af smuk natur, som kan opleves fx med cykel eller mountainbike. Besøg også Skallerup Seaside Resort, hvor de voksne kan slappe af i wellness-afdelingen, mens børnene svømmer i vandlandet, og tag en tur i Fårup Sommerland, der ikke er langt fra Hjørring.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Hjørring

Begivenheder - Det sker i Hjørring

I Hjørring er der ofte begivenheder, især koncerter.

Se alle events nær Hjørring her

Spisesteder

Hjørring bugner af dejlige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker frokost.

Skal maden være lidt mere eksklusiv, kan du spise på det anmelderroste Bryghuset Vendia og Bistro V, der begge er på listen over de bedste restauranter i Nordjylland.

Se alle spisesteder nær Hjørring her

Overnatning

I Hjørring og området omkring, er der rige muligheder for at overnatte, hvad enten det skal være camping, hotel, feriecenter eller feriehus. Som sagt er Skallerup Seaside Resort især ideelt, hvis børnene er med.

Se alle overnatningsmuligheder nær Hjørring her

Inspiration til ferie i Hjørring: www.visithjoerring.dk

Kontakt det lokale turistbureau

Hjørring Turistservice
Østergade 30, Metropol
9800 Hjørring

Email: turistbureau@visithjoerring.dk

Tlf: +45 72 33 48 78

Del denne side

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.