Himmerland Golf & Spa Resort | VisitNordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort

Lige midt I Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger Himmerland Golf & Spa Resort – Danmarks førende resort, som tilbyder unikke oplevelser til alle livsnydere. Resortet tilbyder en komplet vifte af faciliteter, der tilsammen lever op til de højeste standarder, hvilket har resulteret i den anerkendende pris som Danmarks Bedste Golfhotel i 2014, 2015, 2016 og 2017.

Himmerland Golf & Spa Resort byder på 60 rummelige hotelværelser, som er nyrenoverede i 2019. Alle værelser er smagfuldt indrettet med TV, opholdsområde, badeværelse og privat balkon eller terrasse med flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.

Dertil er resortet omgivet af over 300 feriehuse, hvilket er den perfekte løsning for dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien. Her bor du midt i Himmerlands fredfyldte naturområde, men stadig i kort afstand til resortets mange faciliteter.

Med ikke mindre end tre restauranter tilbyder Himmerland Golf & Spa Resort et omfattende udvalg af spisemuligheder. De tre restauranter har hver sin stil og særlige smagsoplevelse. I Restaurant P.O.L.O. kan du nyde en gennemtænkt aftenmenu inspireret af det franske-nordiske køkken og dertilhørende vine. Brasseriet byder på klassisk danske bistroretter i et uformelt miljø, mens vores Sportsbar & Pub, Backstage at Bobbys, byder på amerikanske og engelske favoritter.

Derudover byder Himmerland Golf & Spa Resort på en lang række faciliteter og aktiviteter, som du kan krydre dit ophold med. Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på de to 18 hullers golfbaner Backtee Course og Garia Course. Backtee Course har i august 2014-2017 været omdrejningspunktet for European Tour turneringen ”Made in Denmark” - og er det igen i 2019.

Klik her for at læse om Garia Cource
Klik her for at læse om Backtee Course

Nordic Spa Himmerland er resortets store spa og wellness afdeling, som byder på skønne spaoplevelser i rolige og eksklusive omgivelser. Nordic Spa er renoveret i foråret 2019, og det unikke spaområde er desuden nominerede ved Danish Beauty Award 2019 i kategorien Årets Spa.

Som overnattende gæst hos Himmerland Golf & Spa Resort får du gratis adgang til resortets badeland og fitnessfaciliteter. Derudover er der også mulighed for bowling, adventuregolf, tennis, cykeludlejning og meget mere.

Hos Himmerland Golf & Spa Resort er det muligt at bestille en enkelt overnatning på hotellet eller i feriehusene, men Himmerland tilbyder også et omfattende udvalg af opholdspakker, der giver dig mulighed for at benytte de ønskede faciliteter til den bedst mulige pris. Pakkerne er specielt sammensat med resortets mest populære aktiviteter og oplevelser, og byder på golfophold, spaophold og weekendophold.


For yderligere information, åbningstider og priser se Himmerland Golf & Spa Resorts hjemmeside.

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Lars Larsens vej 1
9640 Farsø

Telefon

+45 9649 6100

Fax

+45 98661456

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant
  • Medlem af

    • Golf Denmark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.394608
Latitude : 56.873198