Golf i Nordjylland - Golfbaner med green fee eller pay and play | VisitNordjylland

Golf i Nordjylland

Oplev den nordjyske storslåede natur på golfbanen. Her findes smukke seaside-baner ved den storslåede vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder. Kort sagt er der masser af muligheder for at opleve den friske luft og det grønne græs, mens du nyder 18 huller.

I Nordjylland finder du udfordrende baner fra nord til syd og fra øst til vest. Her er der mulighed for at opleve den gyldne kombination af fysisk aktivitet, mental opladning og hyggeligt samvær. De mange nordjyske golfbaner ligger så tæt, at du sagtens kan prøve flere baner i løbet af din ferie.

Se listen over golfbaner i Nordjylland her

Det er ikke blot den varierede natur der er med til at give de nordjyske golfbaner et særpræg. Også det nordjyske vejr kan give spillet en ekstra dimension. Hvis vinden er dertil, kan en runde på flere af de nordjyske baner blive en test af dine evner i blæsende, til tider nærmest skotske tilstande.

Flere spændende kulinariske oplevelser på nordjyske spisesteder kan være med til at gøre din golf og ferieoplevelse til den fuldkomne livsnydelse. At der er noget om snakken kan f.eks. den nordjyske pressefotograf, Jens Morten bekræfte. Kombinationen af landsdelens unikke golf og mad oplevelser er gennem hans kamera blevet til bogen ”GourmetGolf”. Bogen beskriver i billeder og tekst de kulinariske og naturmæssige oplevelser, som besøg på Nordjyllands bedste spisesteder og golfbaner har givet ham.

Nordjylland er også rig på muligheder for dig, der er begynder og ikke er medlem af en klub. Der findes flere Pay and Play baner, hvor der kan spilles mod betaling. På hjemmesiden wannasport.dk kan du få et overblik og beskrivelse, også over de nordjyske baner med Pay and Play mulighed.

Læs også

Made in Denmark - golf i verdensklasse kommer til Nordjylland!

Golfoplevelser i Aalborg og omegn

Del denne side

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.