Golf i Nordjylland | VisitNordjylland
Golfbane i Nordjylland

Golf i Nordjylland

Nordjylland byder på mange forskellige typer golfbaner, der udnytter den nordjyske storslåede og varierende natur til fulde. Du kan vælge mellem seaside-baner ved den storslåede vesterhavskyst, stærkt kuperede baner i indlandet og parklignende baner i byområder. Kort sagt er der masser af muligheder for at opleve den friske luft og det grønne græs, mens du nyder en runde på de 18 huller. Du kan vælge golf som en aktivitet under din ferie, men der er også mulighed for egentlige golfophold, hvor du bor helt tæt på golfbanen.

Nordjyske golfbaner skuffer ikke golfspillerne. I Nordjylland finder du udfordrende baner fra nord til syd og fra øst til vest med mulighed for at opleve den gyldne kombination af fysisk aktivitet, mental opladning og hyggeligt samvær.

Men fortvivl ikke over de mange muligheder. De mange baner i Nordjylland ligger så tæt, at du sagtens kan prøve flere baner i løbet af din ferie.

Se listen over golfbaner i Nordjylland her

Ikke kun den varierede natur er med til at give de nordjyske golfbaner et særpræg. Også det nordjyske vejr kan give spillet en ekstra dimension. Hvis vinden er dertil, kan en runde på flere af de nordjyske baner blive en test af dine evner i blæsende, til tider nærmest skotske tilstande.

Flere spændende kulinariske oplevelser på nordjyske spisesteder kan være med til at gøre din golf og ferieoplevelse til den fuldkomne livsnydelse. At der er noget om snakken kan f.eks. den nordjyske pressefotograf, Jens Morten bekræfte. Kombinationen af landsdelens unikke golf og mad oplevelser er gennem hans kamera blevet til bogen ”GourmetGolf”. Bogen beskriver i billeder og tekst de kulinariske og naturmæssige oplevelser, som besøg på Nordjyllands bedste spisesteder og golfbaner har givet ham.

Nordjylland er også rig på muligheder for dig, der er begynder og ikke er medlem af en klub. Der findes selvstændige Pay and Play baner og en række golfbaner har også tilknyttede Pay and Play baner, hvor der kan spilles mod betaling.

På hjemmesiden wannasport.dk kan du få et overblik og beskrivelse, også over de nordjyske baner med Pay and Play mulighed.

Læs også

Made in Denmark - golf i verdensklasse kommer til Nordjylland!

Golfoplevelser i Aalborg og omegn

Del denne side

Cykelferie i Lønstrup

Aktiv ferie

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften.

Wellness i Nordjylland

Bliv forkælet med ro og wellness i Nordjylland

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.