Gastronomi i Nordjylland | VisitNordjylland

Spis godt i Nordjylland

Gastronomi i Nordjylland

Gode madoplevelser går godt i spænd med hygge. Nordjylland er fuld af god gastronomi og lokale smagsoplevelser. Nordjylland er omringet af vand, hvilket betyder at både fisk og skaldyr bliver en naturlig del af menuen.

Uanset, om du er til udsøgt gourmetmad på Nordjyllands bedste restauranter, en velsmagende julemiddag eller lækker brunch i hyggeligt selskab, så byder Nordjylland på et stort og varieret udvalg af restauranter og caféer.

Gå på opdagelse i de nordjyske spisesteder, hvor du kan forkæle dig selv og dine smagsløg. Velbekomme!

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Byoplevelser i Nordjylland

Byerne er i en klasse for sig, her i landet nord for det du kender. Lad dig forføre af den nordjyske hovedstad - Aalborg, eller mærk pulsen i lokalområdet.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller og en gang wellness med massage.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.