Gastronomi i Nordjylland | VisitNordjylland

Spis godt i Nordjylland

Gastronomi i Nordjylland

Julen står for døren, og gode madoplevelser går godt i spænd med hygge og juletraditioner. Nordjylland er fuld af god gastronomi og lokale smagsoplevelser. Nordjylland er omringet af vand, hvilket betyder at både fisk og skaldyr bliver en naturlig del af menuen.

Uanset, om du er til udsøgt gourmetmad på Nordjyllands bedste restauranter, en velsmagende julemiddag eller lækker brunch i hyggeligt selskab, så byder Nordjylland på et stort og varieret udvalg af restauranter og caféer.

Gå på opdagelse i de nordjyske spisesteder, hvor du kan forkæle dig selv og dine smagsløg. Velbekomme!

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Byoplevelser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af hyggelige havnebyer og købstæder. Hvis det hellere skal være storbyoplevelsen, så er Aalborg Nordjyllands hovedstad og byder på masser af puls - hele året rundt.

Forkælelse og velvære i Nordjylland

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller og en gang wellness med massage.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.