Gastronomi i Nordjylland | VisitNordjylland

Gastronomi i Nordjylland

Der findes et land nord for det, du kender, hvor råvarerne er lokale og smagsoplevelserne er i en klasse for sig. Et land hvor du trygt kan læne dig tilbage og lade de dygtige kokke kredse om råvarerne, og hvor de gastronomiske oplevelser står i kø for at tilfredsstille dine smagsløg - landet hedder Nordjylland. 

Nordjylland er spækket med vidunderlig gastronomi og lokale smagsoplevelser. Den lange kystlinje som omkredser Nordjylland betyder, at både fisk og skaldyr bliver en naturlig del af menuen. Læs mere om den fantastiske gastronomi, som Nordjylland byder på og gå på opdagelse i Nordjyllands bedste restauranter. Velbekomme!

Fødevareevents i Nordjylland

Luk øjnene og lad dine smags- og lugtesans bestemmer, hvor du skal hen. Nordjylland er spækket med fødevareevents, hvor du kan få inspiration og købe lækre lokale råvarer.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.