Gårdbutikker i Nordjylland | VisitNordjylland

Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikkerne i Nordjylland byder på frisk nordjysk grønt direkte fra marken. Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye gulerødder, blomkål lige skåret i marken – og friske krydderurter på toppen – så har du nem sommermad, der både dufter og smager af sommer og sundhed.

I Nordjylland er der en lang række mindre producenter af gode, friske råvarer. Kærligheden til råvarerne og glæden ved at levere et produkt, som producenten kan stå inde for, er af god kvalitet og nænsomt håndteret, får mange af producenterne til at sælge direkte fra produktionen. Disse gårdbutikker kan levere produkter med den korteste vej fra produktion til forbruger, hvilket ud over kvaliteten også bidrager til en god oplevelse, når man som handlende kan se, hvor produktet kommer fra.

Så tag en tur ud i det grønne - ud på landet, hvor man kan smage på naturens milde gaver og besøg gårdbutikkerne, som findes overalt i Nordjylland:

Toppen af Danmark

 

Læsø

Brønderslev

Jammerbugten

Thy og Mors

Rebild

Vesthimmerland

Mariagerfjord

Aalborg om omegn

 

Pluk selv frugt


Brug vores oversigt over nordjyske gårdbutikker til at finde gode råvarer i nærheden af dig, når du er i Nordjylland: (obs. kortet er ikke opdateret i 2018).

Gårdbutikker med online bestilling af råvarer

De Nordjyske råvarer og fødevarer er en god smagsoplevelse. Har du ikke selv lyst eller mulighed for at komme ud og handle direkte med producenten, på markeder eller andre steder behøver du ikke fortvivle. 

Selv om de Nordjyske råvarer og fødevarer ofte er produceret efter gamle traditioner, følger producenterne i Nordjylland også med tiden. Der er nemlig en række producenter, som tilbyder online salg af råvarerne eller af de færdige produkter. 

Lokale online gårdbutikker

Del denne side

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Fødevarefestivaler

Nordjylland vrimler med masser af helt fantastiske fødevarefestivaler, som har de lækre nordjyske fødevarer i centrum. Se årets nordjyske smagedage her.

Hals torvemarked

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.