Gårdbutikker i Nordjylland | VisitNordjylland
Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikker i Nordjylland

Gårdbutikkerne i Nordjylland byder på frisk nordjysk grønt direkte fra marken. Nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske, grønne ærter, sprød salat, nye gulerødder, blomkål lige skåret i marken – og friske krydderurter på toppen – så har du nem sommermad, der både dufter og smager af sommer og sundhed.

I Nordjylland er der en lang række mindre producenter af gode, friske råvarer. Kærligheden til råvarerne og glæden ved at levere et produkt, som producenten kan stå inde for, er af god kvalitet og nænsomt håndteret, får mange af producenterne til at sælge direkte fra produktionen. Disse gårdbutikker kan levere produkter med den korteste vej fra produktion til forbruger, hvilket ud over kvaliteten også bidrager til en god oplevelse, når man som handlende kan se, hvor produktet kommer fra.

Så tag en tur ud i det grønne - ud på landet, hvor man kan smage på naturens milde gaver og besøg gårdbutikkerne, som findes overalt i Nordjylland.

Gårdbutikker i Jammerbugten og Råvare- og torvemarkeder i Jammerbugten

Brug vores oversigt over nordjyske gårdbutikker til at finde gode råvarer i nærheden af dig, når du er i Nordjylland.

Gårdbutikker med online bestilling af råvarer

De Nordjyske råvarer og fødevarer er en god smagsoplevelse. Har du ikke selv lyst eller mulighed for at komme ud og handle direkte med producenten, på markeder eller andre steder behøver du ikke fortvivle. 

Selv om de Nordjyske råvarer og fødevarer ofte er produceret efter gamle traditioner, følger producenterne i Nordjylland også med tiden. Der er nemlig en række producenter, som tilbyder online salg af råvarerne eller af de færdige produkter. 

Skagenfood er en anden af de mest populære butikker med salg af nordjyske kvalitetsvarer. Her kan du købe fiskekasser efter enhver pengepung - og der følger opskrifter med. Skagenfood sælger også grønt, kød, ost og vin. Se mere på www.skagenfood.dk

Gårdbutikker online

Gårdbutikker med hjemmesider

www.brunholmgårdbutik.dk

www.bundgaardensokologi.dk

www.drivhuset-eva.dk

www.foltved.dk

www.graverensgroentsager.dk

www.krastrupsoegaard.dk

www.lilleøstergaardsøkologi.dk

www.thylam.dk

www.ulvhøj-økobrug.dk

www.spirelyst.dk

www.orkidegaarden.dk

Del denne side

Sommer i Nordjylland

Sommer er fuld af spændende begivenheder og events i Nordjylland - få overblikket over regionens mange oplevelser for enhver smag.

Nordjyske specialiteter

Nordjyllands lækre specialiteter er baseret på traditionelle egnsretter og opskrifter, der er nedarvet gennem generationer - garneret med nordjysk natur, kultur og historie!

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Fødevarefestivaler

Nordjylland vrimler med masser af helt fantastiske fødevarefestivaler, som har de lækre nordjyske fødevarer i centrum. Se årets nordjyske smagedage her.

Hals torvemarked

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.